NEVOLJE ZA PARTIZAN: Stevanović povređen, propušta Zlatibor

Novosti online

13. 03. 2021. u 12:52 >> 12:55

MLADI fudbaler Partizana Filip Stevanović povredio je zglob u Kup utakmici protiv Voždovca i očekuje ga nova pauza.

НЕВОЉЕ ЗА ПАРТИЗАН: Стевановић повређен, пропушта Златибор

FOTO: M. Vukadinović

Tek što se oporavio od povrede koja mu je jesenas zadavala mnogo muka i konačno se vratio u takmičerski pogon i na teren u meču sa Voždovcem, Stevanović će morati na novu pauzu. Vezista crno-belih je odmah podvrgnut terapijama, jer situacija nije izgledala nimalo naivno.

Stevanović je priliku dobio sa klupe u drugom delu utakmice i proveo je tek nekoliko minuta na terenu kada ga je u jednom duelu nagazio protivnički igrač, usled čega je iskrenuo zglob u toj meri da se na snimku vidi da mu je stopalo pod uglom od 90 stepeni u odnosu na potkolenicu.

Trener Aleksandar Stanojević ga je odmah upitao da li može da nastavi, na šta je Stevanović potvrdno odgovorio, ali je bilo vidljivo da se teže kreće i muči. Odmah posle meča igrač je morao na terapije i najverovatnije će biti podvrgnut i snimanju kada otok sa zgloba splasne.

To automatski znači da Stevanović neće biti na raspolaganju stručnom štabu na predstrojećem meču sa Zlatiborom, koju Partizan igra u ponedeljak na stadionu u Humskoj od 18.05 časova.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere