ISPLIVAO NOVI SNIMAK VARVARSKOG DIVLJANJA: Pogledajte divljanje navijača Marseja koje su zabeležile bezbedonosne kamere (VIDEO)

Novosti online

06. 03. 2021. u 13:56

NAPAD huligana Olimpika iz Marselja na trening centar kluba 30. januara ove godine i dalje je tema o kojoj se priča u Francuskoj.

ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ВАРВАРСКОГ ДИВЉАЊА: Погледајте дивљање навијача Марсеја које су забележиле безбедоносне камере (ВИДЕО)

FOTO: printskrin

Podsetimo, tog dana je stotinak pristalica kluba sa "Velodroma" u korteu došlo ispred trening centra navodno da protestuju zbog slabih rezultata ekipe, ali se brzo ispostavilo da su im namere bile daleko mračnije.

Za tili čas, sam prilaz sportskom kompleksu bio je u plamenu. Huligani, naoružani do zuba vatrenim navijačkim arsenalom, popalili su na stotine baklji i bacali ih gde su stigli. 

Brojni snimci dvljanja huligana su dosad već dovoljno šokirali javnost, a u međuvremenu su se pojavili i snimci sa sigurnosnih kamera sportskog centra koje verovatno najbolje svedoče o razmeri divljačkog pira obesnih mladića.

Huligani su poput varvara krenuli da pustoše sportski centar, uzimali su sve stvari od vrednosti na koje su naišli. Srećom, osim velike materijalne štete koju je pretrpeo klub, nije bilo povređenih među igračima i članovima stručnog štaba.

Na kraju, bilans nezapamćenih nereda su 25 uhapšenih huligana i materijalna šteta od 100.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju