BOMBA IZ ŠVEDSKE: Vraća se Zlatan Ibrahimović!

Novosti online

06. 03. 2021. u 12:56

ZLATAN Ibrahimović (39) vratiće se krajem marta u reprezentaciju Švedske i igraće u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022!

БОМБА ИЗ ШВЕДСКЕ: Враћа се Златан Ибрахимовић!

FOTO: EPA

Prema pisanju portala "FotbollDirekt", iz više izvora je potvrđeno da će se napadač Milana odazvati pozivu nacionalnog tima posle pet godina, jer je posledni put igrao za Švedsku 2016.

Švedski selektor Jane Anderson saopštiće 18. marta spisak za mečeve krajem meseca protiv Gruzije, "Kosova" i Estonije, a očekuje se da trenutno pvoređeni Ibrahimović bude oporavljen i ranije od toga, već za meč Milana i Mančester junajteda 18. marta.

Ako se Ibrahimović vrati, logično je pretpostaviti da će igrati i na predstojećem Evropskom prvenstvu za Švedsku, što bi taj turnir učinilo još praćenijim širom sveta.

Zlatan je u dresu reprezentacije odigrao čak 116 utakmica i dao 62 gola.

Ibrahimović se povukao iz reprezentacije 2016, odmah posle Evropskog prvenstva, a u novembru 2017. pojavile su se prve spekulacije da će se vraćati.

Te priče bile su pogotovo podgrejane tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, kada se nadao Andersonovom pozivu, ali ipak nije bio deo tima u Rusiji.

Sada je moguće da se vrati za nacionalnim timom na najveću scenu.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024