SNIMAK ZBOG KOGA ĆETE JOŠ VIŠE VOLETI IBRAHIMOVIĆA: Na zidu njegovog doma "Kosovka devojka" (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2021. u 17:05

СНИМАК ЗБОГ КОГА ЋЕТЕ ЈОШ ВИШЕ ВОЛЕТИ ИБРАХИМОВИЋА: На зиду његовог дома Косовка девојка (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

U žiži interesovanja srpske javnosti nalazi se prethodnih dana Zlatan Ibrahimović.

Švedski as i fudbaler Milana igrao je protiv Crvene zvezde, a tada je isplivala na površinu njegova privrženost srpskom narodu, kada je otkriveno da je pomogao Srbiji tokom poplava 2014. godine. 

Nakon meča bio je u fokusu zbog neimenovanog navijača koji ga je vrećao iz lože najvećeg srpskog stadiona. Ali ni tu nije kraj, on je na festivalu Sanremo na scenu izašao uz pesmu Nade Topčagić "Jutro je"

Sada je tu još jedan povod. Ibra je već godinama u braku sa Helenom Seger kojoj je, kako se može videti na snimku pokušao nešto da pokaže, dok se u pozadini na zidu vidi slika “Kosovke devojke”.

Nije poznato koje godine je snimak nastao, ali je zanimljiva slika sa motivima istorije Srbije slikara Uroša Predića koja se nalazi na zidu Ibrahimovićevog doma. 

Originalna “Kosovka devojka” nastala je na osnovu crteža iz 1914. godine, a kao inspiracija za sliku, Prediću je poslužila istoimena narodna pesma u kojoj devojka vida rane smrtno ranjenom Orloviću Pavlu.

Da podsetimo, Ibrahimović je u svojoj knjizi “Ja sam Zlatan” opisao svoje poreklo i korene sa Balkana. NJegov otac Šefik je bošnjačke, a majka Jurka hrvatske narodnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Grom

07.03.2021. 21:25

@Milos - Ma kakvo hapšenje docice neki novi Terzić i neki novi Kokeza ljudi moji a Zlatan je jedan pa ga prihvatili mi ili ne to je individualna stvar