NIKO KAO KOSTIĆ: Filip je najbolji asistent u Evropi!

Novosti online

25. 02. 2021. u 19:20

AJNTRAHT igra odlično ove sezone. Trenutno se nalazi na visokom četvrtom mestu Bundeslige, a za odlične rezultat zaslužan je Filip Kostić i od skoro Luka Jović.

НИКО КАО КОСТИЋ: Филип је најбољи асистент у Европи!

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK/POOL

Kostić je impresivan u 2021. godini. Njegova forma je sjajna. Brznogo krilo je najbolji asistent u "ligama petice". On je uz dva postignuta pogotka asistirao čak devet puta u nepuna tri meseca i niko u Evropi mu nije ravan! 

- Nije lako ostati na tom nivou, a on je opet tu. To ima veze i sa povratkom Luke Jovića, to je dobro za njega takođe. Kada je Luka došao mnogo toga se promenilo za Filipa - rekao je trener tima iz Frankfurta Adi Hiter.

Kostić je pogodio protiv Hofenhajma, potom je asistirao N'Diki i Silvi. Sa sjajnim partijama je nastavio protiv Bajerna i Bilefelda.

Ono što je dobro za Ajntraht je to da srpski reprezentativac veliki doprinos daje i igri u defanzivi.

- Filip je dao bitan gol za 1:0 i namestio je dva gola, ali ne samo da je dao sve od sebe napred, već je jako dobro radio i pozadi. To volim da vidim - rekao je posle meča sa Hofenhajmom njegov trener. 

Ne bi bilo isključeno ukoliko Kostić napusti Ajntraht na leto, jer ovakve njegove partije sigurno neće proći nezapaženo.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna