PROMENILA POL, PA SPAVALA SA POLA REAL MADRIDA: Jović je top frajer, ali ja se ložim na drugog Srbina, a on je golman (FOTO)

Novosti online

25. 02. 2021. u 18:13

SRPSKI fudbaler Luka Jović je vrlo zgodan muškarac, ali sam, nažalost, bila u vezi kada sam ga upoznala, kaže transseksualna Špankinja Amor Romeira (32) za Informer!

ПРОМЕНИЛА ПОЛ, ПА СПАВАЛА СА ПОЛА РЕАЛ МАДРИДА: Јовић је топ фрајер, али ја се ложим на другог Србина, а он је голман (ФОТО)

Foto: Instagram

- Znam nekoliko srpskih fudbalera, jedan mi je posebno zapao za oko jer je baš zgodan. Ako se ne varam, igra na poziciji golmana, ali ne mogu da se setim imena. Upoznala sam i Luku Jovića na jednoj žurci. Baš je zgodan frajer, ali ja sam tada bila u vezi - uz osmeh kaže Amor na početku razgovora.

Mnogi fudbaleri su u prošlosti pali na čari atraktivne crnke. Ona priznaje da se u jednog čak i zaljubila i da su bili u tajnoj vezi. Ipak, za sada ne želi da otkrije njegov identitet.

- Jednog dana ću otkriti njegov identitet, ali sada ne želim da mu dajem na važnosti. Kada smo se prvi put poljubili, nije znao da sam transseksualna. Ne predstavljam se tako muškarcima. Tom fudbaleru sam rekla da ni ja ne znam njegovu medicinsku istoriju i koliko je puta operisan. Tako je počela naša ljubavna priča - kaže Amor.

Inače, Romeira je hirurški promenila pol i postala žena. Ona je bivša učesnica "Velikog brata" i pevačica, a pažnju svetske javnosti privukla je priznanjem da je imala odnos sa brojnim fudbalerima Real Madrida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije