NOVOPAZARCI BESNI NA SUDIJU ILIĆA: Godinama nas potkrada, poništio nam čist gol

Novosti online

22. 02. 2021. u 19:36

NE može Ling long Super liga Srbije bez skandala u skoro svakom kolu!

НОВОПАЗАРЦИ БЕСНИ НА СУДИЈУ ИЛИЋА:  Годинама нас поткрада, поништио нам чист гол

FOTO: FK partizan

Fudbaleri Javora savladali su Novi Pazar sa 1:0 u 23. kolu najjače lige Srbije, ali je gostima u poslednjim minutima poništen gol, za koji oni tvrde da je bio regularan!

- Razočaravajuće je bilo gledati prvenstvenu utakmicu Javora i Novog Pazara u Ivanjici, zbog sramnog i navijačkog suđenja sudije Milana Ilića iz Ćuprije. Od prvog minuta bilo je jasno da je sudija došao da odradi posao i po cenu ličnog i profesionalnog brukanja, što su i neutralni posmatrači mogli da zaključe, jer je Ilić za igrace domaćina dosudio sijaset faulova, posebno u zoni oko šesnesterca, a svaki kontakt gostiju kažnjavao žutim kartonom, da bi na početku drugog poluvremena i isključio igrača Novog Pazara Mijića. Na kraju je ovaj takozvani arbitar poništio i čist pogodak ekipi Novog Pazara, svirajući faul koji niko osim njega nije video. Čak je i igračima Javora bilo neprijatno zbog ovako pristrasnog suđenja - rekao je počasni predsednik novopazarsog kluba Rasim Ljajić.

On je dodao da Ilić već godinama radi na štetu Novog Pazara.

- Od kako sam u fudbalu, isti sudija je svaki put kad je sudio Novom Pazaru, oštetio klub. Na ovakav način se obesmišljava svako takmičenje, jer očito postoje ekipe koje treba da ispadnu i ekipe koje ne smeju da ispadnu. Novi Pazar je po ko zna koji put oštećen u ovom prvenstvu, i smatram da je mnogo celishodnije da novac koji ulažemo za razvoj fudbala usmerimo ka izgradnji sportske infrastrukture, jer nam je onemogućeno od strane ovakvih sudija da se izborimo za opstanak. I nije ovde u pitanju samo FK Novi Pazar, s obzirom da ni fudbal u Srbiji neće ozdraviti dok ovakvi ljudi kao Ilić sude i o nečemo odlučuju - zaključio je Ljajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a