EVERTON POSLE 22 GODINE SLAVIO NA "ENFILDU": Anćeloti nadigrao Klopa, četvrti vezani poraz Liverpula u PL (VIDEO)

Č. V.

20. 02. 2021. u 20:58

PREDUGO su navijači Evertona čekali da njihovi ljubimci pobede Liverpul na "Enfildu" i konačno su dočekali da se to dogodi.

ЕВЕРТОН ПОСЛЕ 22 ГОДИНЕ СЛАВИО НА ЕНФИЛДУ: Анћелоти надиграо Клопа, четврти везани пораз Ливерпула у ПЛ (ВИДЕО)

FOTO: AP

Pune 22 godine je trebalo da prođe pa da "karamele" pobede gradskog rivala na njegovom terenu. Morao je na klupu da dođe veliki Karlo Anćeloti i uradi to, prvi put od 1999. godine.

Everton je pobedio Liverpul sa 0:2 u 25. kolu Premijer lige i pokazao da je kadar da se bori čak i za Ligu šampiona.

"Crveni" su ovim neuspehom postavili jedan negativan učinak. Naime, tim sa "Enfilda" je prvi put u Premijer ligi vezao četiri poraza još od 2002. godine kada je trener bio Žerar Ulije.

Utakmica za Everton je počela kao u najlepšim snovima. Igrao se 3. minut kada je Ričarlison iskoristio sjajan pas Hamesa Rodrigeza. Izašao je sam ispred Alisona i lako ga matirao.

Pokušavao je Liverpul da dođe do pogotka, imao je prilike da na visini zadatka je bio odlični Džordan Pikford koji je zaustavio sve pokušaje domaćih.

Pobedu gostima potvrdio je Gilfi Sigurdson pogotkom sa bele tačke u 83. minutu i učinio ponosnim svakog navijača Evertona.

Liverpul se posle ovog poraza nalazi na šestom mestu na tabeli sa 40 bodova, toliko imaju i "karamele" koje su na sedmoj poziciji, ali sa utakmicom manje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!