BOATENG SE S NJOM POIGRAVAO: Nisam iznenađena što se ubila

Novosti online

14. 02. 2021. u 20:31

BAJERNOV defanzivac Džerom Boateng raskinuo je pre dve nedelje vezu sa prelepom Kasjom Lenhart, a sedam dana kasnije manekenka je sebi oduzela život.

БОАТЕНГ СЕ С ЊОМ ПОИГРАВАО: Нисам изненађена што се убила

Foto: Printskrin Instagram

Nemac je zbog toga napustio Bajernovkamp u Kataru i propustio da sa ekipom osvoji Svetsko klupsko prvenstvo. Većina detalja vezanih za ovaj slučaj još je u magli. Boateng je ranije tvrdio da je Kasja pretila da će ga uništiti.

Da je fudbaler Bajerna voleo da švrlja i pre, a i tokom veze sa Kasjom (podsećanja radi, čovek je oženjen), potvrđuje Melisa Hau, Plejboj zečica i glumica u pokušaju koja tvrdi da je imala aferu sa njim dok je ljubav sa KAsjom cvetala, a nesrećna devojka čekala da se fudbaler razvede kako bi se oženio njome.

- Nisam iznenađena što se ovako završilo i što se ubila jer momci poput Džeroma prave psihički haos devojkama jer vole da se poigravaju s njihovim emocijama i osećanjima. Onda dođe do takvog ludila kao što se dogodilo njoj - rekla je Melisa, pa dodala:

- Šokirana sam bila kad sam čula, ali kasnije sam sve shvatila. Džerom je s njom igrao igrice i eto šta se dogodi na kraju kada nekome to radite. Džeroma sam upoznala u Londonu i odmah me proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želeo je da idem s njim u Nemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici videla da je u vezi i da je veren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da nje nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene - završila je Melisa, kojoj moramo verovati da nije spavala sa verenim čovekom, koji je uz to bio i oženjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!