POPRAVNI NA ZLATIBORU: Žigić - bez alibija za Rad, nećemo da igramo epizodnu ulogu

Novosti online

11. 02. 2021. u 17:45

FUDBALERI Proletera su na prolećnoj premijeri minimalnim rezultatom poraženi od Rada. Stekao se utisak da su se strelci čete sa Slane bare ispromašivali što je uzrokvalo neuspehu.

ПОПРАВНИ НА ЗЛАТИБОРУ: Жигић - без алибија за Рад, нећемо да играмо епизодну улогу

FOTO: AP

Sutra od 14,30 časova na „Karađorđu“ sa Zlatiborom mlađi Novosadski superligaš ima popravni, priliku da uknjiži prvu ovogodišnju trojku.

"Minimalni poraz od građevinara stavili smo ad akta i svu pozitivnu energiju usmerili na dolazak Zlatibora.Želimo da popravimo utisak vratimo poljuljano samopouzdanje. Za to će nam biti potreban maksimalan pristup mnogo više želje ,truda i zalaganja što bi uz bolju efikasnost bio jedan od preduslova da trijumfujemo. Jesenas smo odigrali odlično ovu polusezonu nećemo da  igramo epizodnu ulogu, poručio je trener Proletera Branko Žigić.

Meč sa Radom zbog kartona propustio je Leandro.

"Neću uopšte da tražim alibi za predhodni poraz. Leandro nije imao pravo, Brana Milošević je tek zalečio povredu, a kada se tome doda da su nas napustili najbolji golman u ligi Petrić i kapiten Babić ušli smo u meč oslabljeni, odigrali u granicama predviđanja ,ali to nije bilo dovoljno za povoljan rezultat".

Posle meča sa građevinarima i Aleksandar Andrejević se otisnuo u pečalbu pronašao je inostrani angažman u Južnoj Koreji.

"Osim želja za visokim plasmanom je da sa znatno podmlađenim sastavom afirmišemo talentovane igrače. Znam da će za to biti potrebno puno strpljenja da se namestimo, što pre dostignemo formu koja nas je krasila, donela puno radosti. Zato već od meča sa Zlatiborom očekujem da uđemo u pravi ritam ostvarimo pobedu  kao što je protiv istog protivnika bilo u prvom delu sezone".

Strateg Proletera ima nekoliko nedoumica oko sastava.

"Veliki je uspeh primer odličnog rada što su trojica najiskusnijih bila interesan tna inostranim klubovima.Otišli su najbolji, i sada je na mladim snagama da potvrde nepobitne činjenice da je klub prava sredina za napredak talentovanog nadolazećeg talasa. Biće promena u timu. Proleter ima sjajne pojedince jako dobar roster. Tražimo najbolje koji će nam doneti rezultat kojim se svi nadamo da će već od meča sa Zlatiborom mlađa energija izaći na teren, doneti poboljša nje u igri kako bi se pobedama vratili u igru za visok plasman. Jedna od izmena u odnosu na prošlu utakmicu mogao bi biti reprezentativac Aleksa Pejić. Protiv Rada je izostao , osetio je bol u predelu stopala, trenirao je punim intenzitetom i biće u kombinaciji za prvu jedanaestorku istakao je na kraju trener Proletera", poruka je trenera novosadskog tima Branka Žigića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati