NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Sosijedad sve „baca“ na prvenstvo

Novosti online

06. 02. 2021. u 12:00

PROČITAJTE Najbolje predloge iz novog broja TIP časopisa

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Сосиједад све „баца“ на првенство

FOTO: EPA

  • DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija)

BILBAO – VALENSIJA    1X

- Realno, Bilbao je favorit u okršaju sa Valensijom. Međutim, teško će to i da potvrdi jer je u četvrtak imao utakmicu Kupa, koji je u Španiji veom cenjen i zahteva veliki trud i napor.

  •  STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura (Francuska)

NANT – LIL    2

- Lil u borbi za titulu ne zaostaje za Lionom i PSŽ. Verujem da bi na terenu Nanta mogao da slavi, budući da domaćin ima izuzetno lošu sezonu. Nant je dugo bez pobede i preti mu neizvesna završnica u prvenstvu.

  • MILOŠ STANIMIROVIĆ (Grčka)

VOLOS – ASTERAS    X

- Ohrabren pogađanjem nerešenog rezultata u okršaju Larise i Volosa (0:0) u prošlom kolu, tipujem novu nulu na Volos. Sada sam spreman da je izdvojim u fiks. Asteras predvođen našim trenerom Milanom Rastavcom, bar kada igra na strani, često ekipu drži u defanzivi i ne zaleće se, pa je to još jedan faktor moje ovakve odluke.

  • MIODRAG KRIVOKAPIĆ (Seltik, Škotska)

ST. MIREN – KILMARNOK    1

- Kilmarnok je već neko vreme bez trenera, a dolazak novog još uvek nije na mapi. Zbog toga ne bi trebalo očekivati dobar rezultat u gostima kod Sent Mirena, koji se trudi da obezbedi poziciju u gornjem delu tabele.

  • ŽARKO UDOVIČIĆ (Lehija, Poljska 1)

POGON – KRAKOVIJA    1

- Pobeda Pogona mi je fiks kola. Krakovija je daleko od željene forme, trener je dao ostavku, što uprava nije prihvatila. Ekipa je totalno demoralisana, ne znam na koji bi to način gosti mogli da osvoje bod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024