NOVA POBEDA PARTIZANA NA PRIPREMAMA: Bajbek srušio Desnu (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 15:58

FUDBALERI Partizana zabeležili su novu pobedu na pripremama u Turskoj, pošto su savladali ukrajinsku Desnu sa 1:0.

НОВА ПОБЕДА ПАРТИЗАНА НА ПРИПРЕМАМА: Бајбек срушио Десну (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su odigrali mnogo bolje ovaj meč, nego protiv Rubina u kome su poraženi sa 5:2. Pokazali su reakciju izabranici Aleksandra Stanojevića i zasluženo su slavili.

Tokom prvih 45 minuta pogotaka nije bilo. Ipak, to nije pokolebalo igrače Partizana, nastavili su da jure pogodak i do njega su došli u 55. minutu preko Žana-Kristofa Bajbeka.

Sejduba Suma je lansirao Aleksandra Lutovca na levom boku, desni spoljni zavrnuo loptu u kazneni prostor, pucao je Bajbek levom i oborio Desnu. Ovo je 27-godišnjem napadači bio prvi gol u crno-belom dresu.

Iako nije u zvaničnim utakmicama, sigurno da će Francuzu mnogo značiti na polju samopouzdanja.

Ono što je bitno za Partizan je da je odbrana izgledala mnogo bolje nego u susretu sa Rusima. Ukarijnski klub nije imao nijednu ozbiljnu priliku na ovoj utakmici.

Crno-beli će naredna dva meča odigrati u četvrtak. Najpre je prepodne rival beloruski Ruh iz Bresta, a posle podne je rival klub iz Severne Makedonije, ekipa Sileksa.

PARTIZAN: Stojković – Živković, Ostojić, Vujačić, Lutovac (od 60. Miljković) – Zđelar (od 60. Natho), Pavlović (od 60. Smiljanić) – Holender (od 60. Asano), Suma (od 60. Marković), Jović (od 52. Jojić) – Bajbek (od 60. Štulić).

DESNA: Past, Olegenko, Imerekov, Tam, Lartusov, Ogerja, Domvrovski, Tatovicki, Kalitvincev, Vakula, Butkovskij. Igrali su još: Litovka, Jermakov, Konoplja, Ševcov, Bezbrotko, Gičenko, Dektjarov.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a