OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE: Dodela nagrada u ponedeljak

Novosti online

15. 01. 2021. u 15:56

IZBOR najboljih sportista, timova i trenera za 2020. godinu, zbog pandemije korona virusa neće biti održan na tradicionalnoj svečanosti, nego u specijalnoj emisiji u ponedeljak na Javnom servisu, saopštio je danas Olimpijski komitet Srbije (OKS).

ОЛИМПИЈСКИ КОМИТЕТ СРБИЈЕ: Додела награда у понедељак

FOTO: OK Srbije

Nagrade će biti dodeljene u kategorijama za najuspešnijeg sportistu, najuspešniju sportistkinju, kao i najuspešnijeg trenera.

Trofej će poneti i najuspešniji mladi sportista Srbije, a po izboru OKS biće dodeljeno i posebno priznanje za ostvarene sportske rezultate u protekloj godini.

Trofej „Olimpijsko srce - general Svetomir Đukić“ koji se dodeljuje za posebna dostignuća i životni doprinos u jačanju olimpijskog pokreta, takođe će biti uručen.

Trofeji u svim kategorijama dodeljuju se u skladu sa jasnim kriterijumima koje određuje Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije.

Usled situacije sa pandemijom virusa Covid - 19, najveći broj međunarodnih reprezentativnih ekipnih takmičenja je odložen, te timovi nisu bili u prilici da ostvare kriterijumske rezultate za osvajanje trofeja. Iz tog razloga, ove godine neće biti dodeljene nagrade najboljem muškom i ženskom timu.

Specijalna emisija emitovaće se u ponedeljak 18. januara, od 18.25 sati, na Prvom programu RTS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili