TSC KREĆE U ANTALIJU: Krstajić zadovoljan radom u prvom delu priprema

Beta

14. 01. 2021. u 12:01

ТСЦ КРЕЋЕ У АНТАЛИЈУ: Крстајић задовољан радом у првом делу припрема

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

TRENER TSC-a Mladen Krstajić rekao je danas je zadovoljan radom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli, uoči polaska u Tursku na drugi deo priprema.

"Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ove pripreme", rekao je Krstajić uoči polaska na drugi deo dvonedeljnih priprema u Antaliji.

Krstajić je naveo da najbolji strelac ekipe Nenad Lukić neće putovati sa ekipom, jer je dobio poziv za reprezentaciju.

On je izrazio zadovoljstvo što TSC ima igrača u reprezentaciji, ali je i rekao da mu je žao što na pripremama neće biti najboljeg igrača ekipe.

"Šta je tu je, idemo u Tursku da se pripremamo. Tamo ćemo imati punih 12 dana, u toku kojih ćemo odigrati i četiri pripremne utakmice. Veoma smo zadovoljni onim što smo do sada uradili, a u pripremnim utakmicama imaćemo i dobar filter da procenimo gde nam je mesto i da popravimo ono što je potrebno", dodao je Krstajić.

Kondicioni trener Veselin Sekulović zadovoljan je rezultatima koje je ekipa pokazala u prvoj nedelji priprema.

"Uradili smo inicijalno testiranje kada smo se vratili sa pauze i videli da su svi zaista dobro obavili program koji sam im zadao, tako da su svi u optimalnom stanju za trening. Kako vreme na pripremama odmiče, igrači su sve bolji", rekao je Sekulović.

On je dodao da će se u Antaliji koncentrisati na treninge snage i prevencije i da je najvažnija stvar da su svi zdravi.

"Verujem u momke, oni su vredni i znaju za šta se borimo", naveo je Sekulović.

Ekipa se sa priprema u Turskoj vraća 28. januara.

Posle 19 kola u Super ligi Srbije, TSC je osmi na tabeli sa 27 bodova. To je druga sezona TSC u Super ligi, nakon što je u debitantskoj sezoni zauzeo četvrto mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)