STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN: Odlična godina je iza mene

Tanjug

30. 12. 2020. u 12:01

UVEK može bolje, jer nas na to obavezuje Zvezdin dres koji nosimo. Nije bilo lako, imali smo dosta problema i sa koronom, ali smo ipak ostvarili rezultat za ponos svih zvezdaša, rekao je trener crveno-belih fudbalera Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ ПРЕЗАДОВОЉАН: Одлична година је иза мене

FOTO: FK Crvena zvezda

"Gradim još uvek sebe kao trenera, odlična godina je iza mene, rekao sam da može bolje i uvek ću tražiti i od mojih momaka da na treningu, utakmici daju maksimum. Od toga ne odustajem i verujem da smo da dobrom putu", rekao je Stanković u novogodišnjem intervjuu za B92.

On je u godini na izmaku prvo priveo kraju zaostavštinu Vladana Milojevića i osvojio titulu, izgubio od Partizana u polufinalu Kupa Srbije, desila se Nikozija i eliminacija od Omonije na putu ka Ligi šampiona, potom period kritika u na kraju uzlet - 15. evropsko prolece u istoriji kluba, uz devet bodova razlike u odnosu na Partizan.

"Ne bih ocenjivao svoj dosadašnji rad, jer mislim da postoje ljudi koji to treba da rade. Uvek može bolje, vremenom smo rasli i ekipa i ja. Pre svega smo radom, zalaganjem i disciplinom odradili veliki posao i postigli sjajan rezultat", istakao je Stanković.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu