ZVEZDA PRECRTALA KANGU: Gabonac može da ide, ali ima jedan problem...

Novosti online

25. 12. 2020. u 08:47

FUDBALER Zvezde Gelor Kanga nije više u planovima Dejana Stankovića i odrešene su mu ruke u pronalsku nove sredine, ali još uvek nema ponuda za Gabonca.

ЗВЕЗДА ПРЕЦРТАЛА КАНГУ: Габонац може да иде, али има један проблем...

Foto: N.Paraušić

Kraj godine na Marakani obeležila je i svađa Stankovića i Kange. Taman nakon što je "Mister" uspeo da umiri Gabonca i natera ga da se žrtvuje za tim, usledilo je grubo kršenje klupske discipline u Liberecu.

Zbog toga je prvo Stanković poslao Kangu na "hlađenje", dok se u međuvremenu oglasio klub, stao na stranu trenera i poručio da će novčano kazniti Gabonca.

Zvezdan Terzić je već rekao da Zvezda sigurno "neće raskidati ugovor zbog takve sitnice", ali kako javlja "Sportski žurnal" Gelor Kanga je na prodaju, odnosno Dejan Stanković definitivno više ne računa na njega.

Kanga nije u planovima "Mistera" za narednu sezonu i ostaće samo ako ukoliko ne pronađe novi klub. "Požar" iz Češke još nije ugašen, pa je Stanković i dalje ljut na svog najskupljeg fudbalera.

Stanković nije želeo da govori o tom problemu, samo je tiho "sklonio" Kangu iz tima, pa ga tako nije bilo na poslednje tri utakmice u jesenjem deu šampiona. Smatrao je da mu ofanzivni vezista bahatim potezom iz Češke ruši autoritet, a treneri koji su navikli na italijansku školu fudbala to teško praštaju.

(Sportski žurnal/Mondo)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?