MARIJA ŠARAPOVA STAJE NA LUDI KAMEN: Posle Slovenca, ovaj milioner je osvojio srce prelepe Ruskinje, a sada su objavili i veridbu (FOTO)

Novosti online

18. 12. 2020. u 09:40

NEKADA najbolja teniserka sveta Marija Šarapova već duže vreme uživa u srećnoj vezi sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom, a sada su na društvenim mrežama objavili da su se verili.

МАРИЈА ШАРАПОВА СТАЈЕ НА ЛУДИ КАМЕН: После Словенца, овај милионер је освојио срце прелепе Рускиње, а сада су објавили и веридбу (ФОТО)

Foto: EPA

Prelepa Ruskinja pošto je raskinula veridbu sa slovenačkim košarkašem srpskog porekla Sašom Vujačićem i ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, zaljubila se u engleskog milionera Aleksandera Gilkesa.

A baš on će izgleda biti prvi momak koji će odvesti Mašu pred oltar.

"Hvala ti što si me usrećila i izgovorila "da". Radujem se što ću te celog života voleti i učiti od tebe", napisao je budući mladoženja, a lepa Maša je izjavila sledeće:

"Rekla sam "da" još prvog dana kada sam te upoznala. To je bila naša mala tajna, zar ne?", stoji u objavi Šarapove kojoj pristiižu čestitke sa svih strana sveta.

Inače, Gilkes je rođen je u Londonu, potiče iz bogate porodice, otac je čuveni dentista, a majka profesorka na Oksfordu. Studirao je na prestižnom fakultetu i druži se sa britanskim džet setom. Između ostalog, dobar je prijatelj sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa)

Ima jedan brak iza sebe. Kada je imao 24 godine upoznao je tada 17-godišnju Amerikanku Mišu. Zajedno su bili 13 godina, uključujući i brak koji je trajao od 2012. do 2016. godine. Venčali su se u Veneciji u prisustvu mnogobrojnih članova engleske kraljevske porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!