NEMANJA MILUNOVIĆ: Ključ uspeha je u našoj disciplini!

Novosti online

16. 12. 2020. u 19:58

Mnogo puta smo ove sezone videli smo golove defanzivaca Crvene zvezde, ali se nekako izdvojio stameni štoper Nemanja Milunović, koji je ove srede bio čovek odluke u duelu između Crvene zvezde i Metalca

НЕМАЊА МИЛУНОВИЋ: Кључ успеха је у нашој дисциплини!

Nemanja Milunović foto: M.V.

. Navikli smo da Zvezdin defanzivac bude najviši u skoku, a on nije krio zadovoljstvo zbog sjajnih rezultata koje je tim Dejana Stankovića ostvario ove polusezone.

- Najbitnije je naravno da smo pobedili i da smo ostvarili naš cilj u prvenstvu. Kako smo započeli sezonu u Superligi tako je i završavamo – pobedom. Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Igramo prekosutra kup utakmciu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da zasluženo odemo na odmor – naglasio je Milunović.

Ne krije defanzivac da je najbitnije da je ekipa završila polusezonu bez povreda, a otkrio je i da li je očekivao golove na svom kontu ove jeseni.

- Iskreno kada ste fudbaler uvek se nadate golovima, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo pogodaka. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama.

Milunović je otkrio i da je disciplina na terenu ključ uspeha, a imao je poruku i za verne zvezdaše.

- Raduje me što smo veoma efikasna ekipa, postižemo zaista mnogo golova, ali ujedno smo i veoma čvrst tim u defanzivnom delu. Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga. Takođe, želeo bih da čestitam predstojeće praznike našim navijačima i da se što pre vidimo na stadionu – podvukao je Nemanja Milunović.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa