STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: Ako nismo konkurentni za titulu, nešto tu nije u redu

Novosti online

11. 12. 2020. u 16:33

PARTIZAN u subotu od 17 časova gostuje ekipi Voždovca u derbiju 18. kola Linglong Superlige Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ВОЖДОВАЦ: Ако нисмо конкурентни за титулу, нешто ту није у реду

FOTO: FK Partizan

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je u najavi meča da od svojih igrača traži kontinuitet, stalno dokazivanje, kako bi serija pobeda potrajala što duže.

Bajbek neće biti u konkurenciji za tim, Holender bi trebalo da bude spreman, pod upitnikom je Miljković zbog prehlade, a Sejduba Suma?

- Kod mene je sve jasno, nema zareza. Prvo, igram timski. Nema standardnih igrača. Drugo, na osnovu onoga kako je igrao i trenirao pokazaću mu respekt, sigurno. I pod tri, mora u kontinuitetu da se potvrđuje.

- Suma je neke utakmice igrao dobro, ali neke su se i gubile. Od šest izgubimo tri. Ja tako ne funkcionišem. Nemam ništa od toga ako je neko najbolji na dva susreta, a sledeća tri ne pobedimo. Kad igra i trenira kao sad naravno da ću mu ukazati poštovanje, ali kod mene su rezultati merilo. Na sve se to odnosi, a naročito na njega. Nemam ništa od toga ako je danas i sutra najbolji, a sledećih pet utakmica ne pobedimo.

- Generalno, rezultati su merilo cele priče, moramo da budemo u kontinuitetu i da to što radimo dobro, da radimo stalno. Ako niste konkurentni za titulu, onda nešto nije u redu, znači nešto nije dobro. Ne volim lažne slike. Volim konkretne stvari, činjenice. Ili ste konkurentni, ili se do kraja sezone borite za drugo mesto. To je činjenica  - zaključuje Stanojević.

Voždovac igra na veštačkoj travi, a Stanojević otkriva da je u pripremi utakmice birao ili da se cele nedelje trenira na toj podlozi, ili da se ne trenira uopšte na njoj.

- Izabrali smo da ne treniramo na veštačkoj podlozi, videćemo kako će to ići - otkrio je trener Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024