VLADIMIR GAĆINOVIĆ: Nadam se pozitivnom ishodu, a da će biti lako, neće

Beta

11. 12. 2020. u 13:40

TRENER fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je danas da se nada pozitivnom ishodu meča protiv Zlatibora, ali je istakao da njegovoj ekipi neće biti lako.

ВЛАДИМИР ГАЋИНОВИЋ: Надам се позитивном исходу, а да ће бити лако, неће

FOTO: M. Vukadinović

"Sa izuzetnim respektom dočekujemo ekipu Zlatibora. To nije ista ekipa sa početka sezone. Radi se o dobro ukomponovanom timu koji igra jako agresivno i kompaktno. Jako dobro igraju u tranziciji, opasni su po desnoj strani. Ima nekoliko izvanrednih igrača u timu. Moraćemo da damo svoj maksimum", rekao je Gaćinović, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog sutra dočekuju ekipu Zlatibora u utakmici 18. kola Super lige Srbije. To će ujedno biti poslednji meč tekuće polusezone koji Radnički igra kao domaćin.

"Imaćemo težak zadatak. Radi se o ekipi koja je Crvenoj zvezdi na Marakani dala dva gola. U poslednja dva ili tri gostovanja imali su sve pobede. Jako dobro igraju, te je pred nama vrlo težak zadatak. Pripremamo se za utakmicu na isti način na koji smo se pripremali za ekipu Rada. To je još jedna utakmica koja bi mogla da nam bude prekretnica pred polusezonu", rekao je Gaćinović.

Radnički nakon pobede na Banjici u znatno boljem raspoloženju čeka naredni meč. Gaćinović je rekao da je bio zadovoljan igrom svog tima protiv Rada, ali i protiv Vojvodine.

"U timu je dobra atmosfera i energija. Videćemo sutra na terenu kako će biti. Teorija je jedno, a teren nešto sasvim drugo. Nadam se da ćemo u meč ući u visokom ritmu, kao na prošloj i utakmici pre nje. Nadam se pozitivnom ishodu, a da će biti lako, neće", rekao je Gaćinović.

Gaćinović neće moći da računa na Ognjena Bjeličića zbog kartona, dok će zbog povrede meč propustiti Aleksandar Kovačević. Defanzivac Žarko Marković se polako vraća u konkurenciju za tim nakon povrede butnog mišića i biće na širem spisku pred sutrašnji meč.

Ekipa sa Čaira je trenutno na 11. mestu na tabeli Super lige Srbije sa 24 boda, dok je Zlatibor na 17. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Utakmica Radnički Niš - Zlatibor igra se sutra od 14.00.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega