OVERAVAJU VIZU ZA MUNDIJAL: Majstori malog fudbala u Finskoj

M. B.

06. 12. 2020. u 19:47

IZ Finske se vidi Mundijal u Litvaniji. Futsal reprezentaciju Srbije u sredu u Vanti (17.15) očekuje revanš meč baraža za plasman na Svetsko prvenstvo na kojem će učestvovati samo šest selekcija sa Starog kontinenta.

ОВЕРАВАЈУ ВИЗУ ЗА МУНДИЈАЛ: Мајстори малог фудбала у Финској

Nikola Krstić

"Orlovi" danas putuju na sever Evrope sa minimalnim kapitalom iz prvog meča (1:0) u nadi da će izboriti plasman na planetarnu smotru futsala.

- Finska je defazivno orijentisana ekipa i sigurno da će tako početi meč. Uveren sam da neće biti odmah preterano ofanzivni, znaju naše kvalitete, tako da mislim da će odbrana biti njihov najveći adut. Imaju kvalitetnog golmana, sve smo analizirali i definitivno smo spremni na sve. Naravno, imamo mi naše adute i nadamo se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom - kaže reprezentativac Srbije Dragan Tomić.

Srbija kao petoplasirana selekcija sa UEFA liste svakako predstavlja favorita za odlazak na Mundijal.

- To govori da radimo dobro i da imamo vredne rezultate iza sebe. Nastavićemo tim putem, nadam se da ćemo se plasirati, ova generacija to zaslužuje, pokazala je kvalitet više puta. Nadam se da se vidimo svi zajedno u septembru u Litvaniji sledeće godine - zaključio je Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024