RADNIK ČEKA PROLETER: Domaćin u seriji dobrih rezultata

Novosti online

04. 12. 2020. u 15:06

Radnik u okviru 17.kola Super lige Srbije na svom terenu dočekuje ekipu Proletera iz Novog Sada.

РАДНИК ЧЕКА ПРОЛЕТЕР: Домаћин у серији добрих резултата

Foto: N. Paraušić

Šta se od nedeljnog susreta očekuje u Surdulici, čulo se na redovnoj pres konferencji pred ovaj susret:

„Dovoljno je videti tabelu i videti na kom se mestu nalazi gost. Proleter je ekipa koja od početka sezone u ovako teškoj ligi nema oscolacija ni u igri ni u rezultatima. Crvena Zvezda i Partizan su dobili minimalno, ostale ekipe su uglavnom izgubile od njih. Ono što znamo je da ekipa Proletera mnogo bolje igra na strani nego kući i tim je koji prima vrlo malo golova." – jasan je trener Radnika, Slavoljub Đorđević.

„Što se nas tiče, mi smo u seriji dobrih rezultata. Ja sam jako ponosan na moje momke, na rezultate koje prave, trude se, daju sve od sebe i.... ponavljam, samo mogu biti ponosan na njih. Igramo kući, svesni smo važnosti da svaka pobeda i svaki bod u ovoj ligi mnogo znače, tako da ćemo uraditi sve da se za ovaj meč pripremimo što bolje, što kvalitetnije i da pokušamo da iznenadimo ekipu Proletera". 

Kada je reč o kadrovskoj problematici u timu, Đorđević naglašava da ekipa ima problem u zadnjoj liniji, već vremenski duže povrede Brkovića i Radmanovca, a i na poslednjoj utakmici povreda dva kapitena, Dušana Stevanovića i Predraga Đorđevića.

Meč Radnik – Proleter igra se u nedelju od 14h na Gradskom stadionu u Surdulici, a TV Arena sport obezbedila je multi prenos ove utakmice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili