POSEBAN ODNOS ROMANA I BANETA: On za mene nije vlasnik, on je prijatelj

Novosti online

04. 12. 2020. u 09:58

BRANISLAV Ivanović je osvojio devet trofeja sa Čelsijem, ostavio dubok trag u Premijer ligi, a posle gotovo četiri godine u Zenitu vratio se u najjaču ligu na svetu.

ПОСЕБАН ОДНОС РОМАНА И БАНЕТА: Он за мене није власник, он је пријатељ

Foto: N. Paraušić

"Kada sam stigao u Čelsi bio sam razočaran i nervozan posle nekoliko meseci jer ne igram. A onda se pojavio Roman. Odveo me je na stranu i rekao da veruje u mene. Pričali smo pola sata i za mene je to bila velika motivacija. Kada sam počeo da igram, često bi svraćao do svlačionice i stalno me je bodrio. On za mene nije vlasnik, on je prijatelj ", priseća se Bane.

Ivanović nije ponovo igrao protiv Čelsija od kada je stigao, debitovao je protiv Barnlija u remiju bez golova. Onda je u novembru zakačio koronu.

"Tri ili četiri dana bio je pakao, visoka temperatura. Za ljude koji su već bolesni, opasno je. Za nas igrače to je 10 dana mirovanja, posle se vratiti, radite naporno, telo vas ne sluša i slede povrede", kaže legenda srpskog fudbala.

Poziv Slavena Bilića je promenio sve.

"Pričali smo samo kratko i već sam pomislio da bih voleo da igram za njega. Na kraju krajeva i kao igrač sam sličan onome što je on bio. Imam dosta godina i iskustva, svaki meč igram kao da je poslednjih. Neće biti lako, čeka nas žestoka borba za opstanak, ali nadam se da ćemo preživeti", optimista je nekadašnji kapiten Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!