NAJBOLjE IZ NOVOG BROJA TIPA: Viljareal tačan kao sat

Novosti online

05. 12. 2020. u 12:00

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Виљареал тачан као сат

Fudbal arhiva FK

DONOSIMO vam najbolje iz kladioničarskog lista "Tip".
  • DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

VILjAREAL – ELČE 1

- Viljareala igra tačno kao sat. Klub je pogodio sa pojačanjima, i već je izvesno da će nekom od velikana da pokvari računicu što se tiče plasmana na tabeli.

  • MIRKO PLANTIĆ menadžer iz Nemačke

HOFENHAJM – AUGSBURG 1

- Hofenhajm ima dobru i poletnu ekipu. Pehovi sa povredama koštali su ga očekivanog, boljeg učinka u prvenstvu, a sa svim tim problemima morao je da igra i Ligu Evrope. Sada kada je končno kompletan, domaćin bi trebalo lako da izađe na kraju sa Augsburgom. 

  • ŽELjKO LjUBENOVIĆ (Zorja, Ukrajina)

MARIUPOLj – DINAMO K. 2-3

- Dva do tri gola trebalo bi da su epilog duela Mariupolja sa Dinamom, a ako bih morao da predložim tačan rezultat, rekao bih 2:1 ili 1:1. Siguran sam da će nijanse da odluče, pošto okosnicu domaćeg tima čine igrači koji su bili prekobrojni u Šahtjoru i ovo im je dobra prilika da skrenu pažnju na sebe, da se vrate u redove velikana. 

  
  • DAMIR MIRVIĆ (Belgija 1)

BERŠOT - EUPEN 1, 3+

- Kada igra Beršot, uvek je vatromet! Isti scenario sa mnogo golova u mreži očekujem u susretu sa Eupenom, a dodao bih i kec, pored 3+.

  • DRAGAN ČIČA novinar "Sport kluba" (Turska 1)

GALATASARAJ – HATAJ 1 

-Za fiks kola ću izabrati utakmicu između Galatasaraja i Hataja, u kojoj verujem da će raspucani domaćin da nastavi pobedničku seriju. Ima Galata mnogo povređenih igrača, ali to neće predstavljati problem. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)