PODRHTAVA FUDBALSKI SVET: Nejmar otkrio da će od naredne sezone igrati sa Mesijem

Novosti online

03. 12. 2020. u 15:40

LIONEL Mesi i Nejmar ponovo zajedno. Ljubitelji fudbala bili bi oduševljeni kada bi ovaj tandem videli opet na terenu, a Brazilac naglašava da je moguće da se to desi već sledeće sezone.

ПОДРХТАВА ФУДБАЛСКИ СВЕТ: Нејмар открио да ће од наредне сезоне играти са Месијем

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Kao što je poznato Mesi i Nejmar su već igrali zajedno u Barseloni. Tada su uz Luisa Suareza činili neverovatan trio, koji je bio strah i trepet na terenima širom Evrope.

Sjajni krilni napadač se potom 2017. godine preselio u Francusku i pojačao PSŽ za rekordnih 222 miliona evra.

Mesi je na leto želeo da napustio Katalonce, ali niko nije bio spreman da plati 700 miliona evra. Ipak, Argentincu sledećeg leta ističe ugovor, pa već u januaru može da pregovara sa drugim klubovima.

- Ono što želim više od svega je da ponovo igram sa Mesijem, da možemo još jednom zajedno da uživamo na terenu. On može da igra na mojoj poziciji, nemam problem sa tim, ali želim da igram sa njim sledeće sezone. To moramo da uradimo sledeće sezone - rekao je Nejmar posle utakmice sa Mančester junajtedom, a preneo "Skaj".

PSŽ je sinoć slavio na "Old Trafordu" sa 3:1, a Nejmar je postigao dva pogotka.

U grupi H je izuzetno uzbudljivo pred poslednje kolo, pošto Junajted, PSŽ i Lajpcig imaju po devet bodova. Upravo će šesta runda eltinog takmičenja doneti konačan rasplet - ko nastavlja učešće u Ligi šampiona, a ko ide u Ligu Evrope.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)