GAĆINOVIĆ ZA "NOVOSTI": Faliće navijači i puni sastavi

KAO i u prošlom susretu Crvene zvezde i Hofenhajma, timovi neće biti u punim sastavima.

ГАЋИНОВИЋ ЗА НОВОСТИ:  Фалиће навијачи и пуни састави

FOTO: EPA

Tada je u Nemačkoj srpskom timu falio Kanga, Ivanić, sada nema Kataija, Rodića, dok je će i Hofenhajm biti oslabljen neigranjem Kramarića, Samasekua. Zbog svega toga krivo je i Mijatu Gaćinoviću, srpskom fudbaleru nemačkog tima, čiji utisak kvari i izostanak navijača.

- Krivo mi je što neće biti navijača, sa njima je poseban doživljaj pogotovo u ovako bitnim utakmicama. Siguran sam da bi bio pun stadion i odlična atmosfera, a to obično znači i bolji fudbal. Na kraju krajeva, ja fudbal igram zbog njih i emocije koje delimo sa njima, ali svakako očekujem dobru utakmicu. Žao mi je i što neće biti Kataija, od njega se uvek očekuje neki specijalan potez. Ni za Ivanića nisam znao da neće nastupiti, drago mi je što igra kako može, i nadam se da će tako da nastavi – prokomentarisao je Gaćinović za „Novosti“.

Mijatu će ovo inače biti prvenac da nastupa protiv nekog tima iz naše države u međunarnodnom takmičenju.

- Sigurno je da će biti čudno protiv Zvezde na „Marakani“. Još otkako sam otišao u inostranstvo nisam igrao protiv srpskog kluba. Malo je nedostajalo prošlog leta dok sam igrao za Ajntraht da nam protivnik bude Radnički iz Niša, ali oni su ispali od Flore pa do tog susreta nije došlo – ističe srpski reprezentativac.

Svestan je da se crveno-beli nalaze u uzlaznoj putanji kada je forma tima u pitanju.

- Uglavnom smo igrali u istom terminu kad i Zvezda, pa nisam mogao da pratim uživo, ali sam gledao na snimcima i analizama njihove nastupe. Mislim da su igrali jako dobro, ne samo u ovim mečevima koje su pobedili, već i protiv nas u Nemačkoj. Sigurno je da nas čeka teška utakmica – srpski fudbaler.

Kaže da mu se dopada Zvezda kojom diriguje Dejan Stanković.

- Već se vidi Dekijev pečet. Ima svoj sistem, priču i vidi se da to lepo gura. Naravno, nije moglo to sve od samog starta, bilo je potrebno strpljenja, ali sada deluje da je sve na mestu, i nadam se da će tako da nastavi - smatra vezista.

Hofenhajm je u seriji slabih rezultata u domaćem prventvu, ne znaju za pobedu sedam utakmica, ali prema rečima našeg igrača, to ne utiče na njihove ambicije u Ligi Evrope.

- Nismo na mestu koje nam po kvalitetu pripada u Bundesligi, i znamo da moramo da krenemo sa pobedama da uzimamo bodove. Ali u Beograd dolazimo sa namerom da pobedimo. Bitna su nam oba fronta, važno nam je i to prvoo mesto. Smatram da imamo dovoljno igrača da guramo na obe strane, ali ni ja ne znam još u kakvom ćemo sastavu doći – uverava Gaćinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!