HOLENDER PRIČAO ZA MAĐARSKE MEDIJE: Nisam siguran da možemo da preteknemo Zvezdu, ali sigurno ćemo pokušati

Novosti online

01. 12. 2020. u 17:48

FUDBALER Partizana Filip Holender privukao je pažnju javnosti odličnim igrama u poslednje vreme. Reprezentativac Mađarske se najpre sa nacionalnom selekcijom plasirao na Evropsko prvenstvo, a onda je na dve utakmice u crno-belom dresu postigao tri gola.

ХОЛЕНДЕР ПРИЧАО ЗА МАЂАРСКЕ МЕДИЈЕ: Нисам сигуран да можемо да претекнемо Звезду, али сигурно ћемо покушати

FOTO: FK Partizan

U duelu sa Proleterom je prvo promašio penal, da bi u nadoknadi vremena postigao prvenac kojim je Partizanu doneo tri boda. Nakon toga je u ubedljivoj pobedi nad TSC-om (4:0) postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

Otuda i ne čudi zašto je Holender dobio poziv iz Mađarske da govori za tamošnje medije.

- Moglo bi se reći da je led probijen. Mnogo sam želeo da postignem prvi gol za Partizan, što se i desilo protiv Proletera. Istina, u poslednji čas, jer sam pre toga promašio penal. Hvala nebesima da sam jaka ličnost. Moram da budem ili nigde neću stići. Zato idem napred šta god da se dešava. Nemojte pogrešno da me shvatite, iznervirao sam se što sam promašio penal, ali bilo je da se igra još pola sata i uradio sam sve što mogu da postignem gol - rekao je Holender za "Nemzetisport".

Zvezda večitom rivalu beži devet bodova, a napadač kluba iz Humske je priznao da će ta razlika teško da se stigne.

- Nismo ni na pola sezone, imamo vremena da stignemo tu razliku. Nisam siguran da možemo da preteknemo Zvezdu, ali ćemo sigurno pokušati. Najvažnije je sada da dobijemo preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dela šampionata. U dobroj smo formi, vezali smo četiri pobede, nema razloga da sumnjamo da će se to prekinuti - zaključio je Holender.

Podsetimo, reprzentativac Mađarske je pojačao Partizan u finišu letnjeg prelaznog roka.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi