EL PIBE JE UMRO SAM: Surova ispovest Maradoninog prijatelja

Novosti online

29. 11. 2020. u 08:29

ЕЛ ПИБЕ ЈЕ УМРО САМ: Сурова исповест Марадониног пријатеља

Foto: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

POSLEDNJI dani života Dijega Armanda Maradone bili su tužni, a čuveni El Pibe bio je odsečen od prijatelja i strašno usamljen, tvrdi legendarni fizioterapeut Argentine iz 1986. kada su "gaučosi" predvođeni čarobnjakom postali prvaci sveta.

U velikoj ispovesti za Super Deportivo Radio čuveni Miguel di Lorenco Galindez zvučao je ogorčeno i surovo.

- Ti ljudi, koji su bili bliski Dijegu poslednjih godina, neće dobiti oproštaj od boga. LJudi koji su bili oko njega sada mogu biti srećni. Sada će se svi ti delinkventi potući međusobno, predvođeni advokatom i svim ostalim sranjima koja su ga okruživala. Verujte, nismo mogli da mu se približimo od njih. Nikada nismo mogli ni da razgovaramo sa njim. Poslao sam poruku Dijegu i nikad nisam dobio odgovor. Bili smo odsečeni od njega, a sve to uradilo je njegovo okruženje - sipao je tužne reči ogorčeni Galindez, pa nastavio:

- Dijego je umro sam! Na javnom bdenju u predsedničkoj palati, prvo što sam uradio je da mu dodirnem zglob, list i koleno. Pomilovao sam ga, često sam to radio tokom života. Poslednji put sam mu rekao da ću uvek biti sa njim. Dijego mi je toliko verovao da mi je u Italiji i Barseloni rekao da mu čuvam novac. Nikada nisam pipnuo nijedan njegov pezos. Za razliku od mene, njegovo okruženje poslednjih godina činili su izdajnici i prave ku.ve.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)