TADIĆ NAPUSTIO REPREZENTACIJU SRBIJE: Dušana najavili na konferenciji, a onda došlo do promene

Novosti online

17. 11. 2020. u 11:53

ТАДИЋ НАПУСТИО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ:  Душана најавили на конференцији, а онда дошло до промене

Foto: N.Paraušić

ZAMENIK kapitena je trebalo da se obrati javnosti na konferenciji za medije, ali će umesto njega uz selektora govoriti Sergej Milinković Savić.

Reprezentacija Srbije moraće poslednji meč da odigra bez kapitena i zamenika!

Posle Aleksandra Kolarova, za koga se ispostavilo da je nakon odluke Intera odlučio da ne igra meč protiv Škotske, meč protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija neće igrati ni njegov zamenik, Dušan Tadić.

Tadić je kao zamenik kapitena trebalo da održi i konferenciju za medije, uz selektora LJubišu Tumbakovića, ali je FSS obavestio medije da će umesto njega na konferenciji biti Sergej Milinković Savić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Toni

17.11.2020. 12:22

Raspad sistema. Gde god udje mafija tako bude. Barem ima ovih reprezentacija koje su normalne pa moze da se gleda,realno narod je besan u drzavi i ogorcen i naravno ne interesuje narod Srpski fudbal pun mafije. Oterali ste Mislina u sred takmičenja o čemu dalje da se Prica,koga zanima Srpski fudbal,čoveka koji je prvi u grupi bio . Tuga,cemer ,jad.

Ratko

17.11.2020. 13:29

Trebalo se odavno njemu i vecini iz prvoga tima zahvaliti. jer on i ti momci dolaze ono da se zezaju a za reprezentaciju ,dres i grb pod kojim igraju zabole ih uvo!

sasa

18.11.2020. 07:27

Kako radimo unazad pola veka, menjanje selektora posle par utakmica, sem Osima, i sada unapred da se ne mucite napravite spisak selektora i samo ih posle menjajte na svakih godi nu dana, umesto sto menjate sebe i srž problema. Dokle god FSS bude mesto za zgrtanje para pojedincima dotle će da nam bude ovako. Ni jedan selektor izgleda nema slobodu svoga rada, uvek je neko tu sa strane da ga stopira , pustite selektora da radi svoj posao.