ŽIVADINOVIĆ KRITIKOVAO REPREZENTATIVCE SRBIJE: To su primadone, neko je morao da završi u bolnici, a moj drug Tumba upao u kandže neljudi

Novosti online

16. 11. 2020. u 10:43

NEKADAŠNjI selektor reprezentacije Jugoslavije Milan Živadinović je gostujući na TV Prva istakao da je jako nezadovoljan igrom nacionalnog tima u prethodnim mečevima.

ЖИВАДИНОВИЋ КРИТИКОВАО РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ СРБИЈЕ: То су примадоне, неко је морао да заврши у болници, а мој друг Тумба упао у канџе нељуди

Foto arhiva VN

On smatra da se tim nije dovoljno zalagao u duelu sa Mađarskom.

- Komentarišem kao svaki slobodan građanin Srbije. Razočaran sam, odigrati tako važnu utakmicu bez krvi, energije, svežine. Škoti su nam naneli veliki udarac usred Beograda. Dajte malo mere, slobodno kritikujte fudbalere, pa nisu oni primadone. Mađari su nam takođe uzeli važan bod, kakvo grljenje na kraju sa njima, morali smo malo da "zakrvimo" - počeo je Živadinović.

Što se tiče Tumbakovića, "Živa" je jasan.

- Tumba je moj drugar, sarađivali smo u Kuvajtu. Mnogi ga napadaju, ali ima i dosta problema. Da me je pozvao rado bi se odazvao da sarađujemo, čak bi seo i na klupu sa njim. On je dobar čovek, žao mi ga je, upao je u kandže ljudi koji ne žele dobro srpskom fudbalu. Mi smo nejedinstveni, utakmice shvatamo olako, pa tako i prolazimo.

Živadinović ima jedan savet za budućnost srpskog fudbala.

- Treba napraviti jedan rez, dati šansu mladima. Stvori jednom tim, od A selekcije do mlađih, i selektiraj ko će da ih vodi i rezultati će doći - zaključio je Milan Živadinović, uz opasku da se igrači nisu dovoljno trudili čim "niko nije završio u bolnici".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024