STANKOVIĆ: Zvezda bez kalkulacija, želimo da osvojimo Kup srbije!

Novosti online

15. 11. 2020. u 12:15

Crvena zvezda će u ponedeljak od 17 časova dočekati Zlatibor, čime će započeti takmičenje u Kupu Srbije.

СТАНКОВИЋ: Звезда без калкулација, желимо да освојимо Куп србије!

FOTO: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Dejan Stanković ističe da neće biti kalkulisanja, te da se u redovima crveno-belog tima veoma ozbiljno shvata ovo takmičenje.

"Nama je cilj da osvojimo Kup Srbije. Tako da ćemo protiv Zlatibora ući u meč kao da je u pitanju finale. Nema kalkulacija. Čestitam rivalu na dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali nama to ne menja ništa. Znamo šta nam je cilj i tako ćemo se i spremiti za meč".

Osvrnuo se Stanković detaljnije i na igrački kadar.

"Mi smo polusezonu podelili na cikluse, a ovo je poslednji pred zimsku pauzu. Svi igrači koji su zdravi i koji nisu sa reprezentacijom će biti u konkurenciji za meč. Dobro smo trenirali, tako da ću pred samu utakmicu odlučiti ko će zaigrati. Neće na teren istrčati svi bonus igrači, a što se tiče pozicije levog beka, plan je da Rodić dobije minute. Izlazi iz povrede i kada je to slučaj, bitno je da zaigra pre nego što dođe neka "jaka" utakmica, kao što je naša protiv Vojvodine sledećeg vikenda. Hoću da vidim u kakvoj je formi, ali tu je i Hajdin. Računam na njega, u grupi je, trenira i konkuriše za tim".

Pohvalno je Stanković govorio i o treneru Zlatibora Zoranu Njegušu, bivšem fudbaleru Crvene zvezde.

"Drago mi je što se posle duže pauze vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, ali se onda vratio kući i preporodio ekipu. Zlatibor je s njim dobio veliko pojačanje", Rekao je Stanković. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju