MENADžER Redinga i selektor šampionske generacije orlića, Veljko Paunović, smatra da je reprezentativcima Srbije posle eliminacije sa Evropskog prvenstva potrebna podrška.

Dragan R

13.11.2020. 14:50

Изјава коју сте дали није достојна вашег имена и репутације господине Пауновићу. Рекли сте тек да нешто кажете а да се ником не замерите. Управо то што ви кажете да сте видели код играча (жељу) је недостајало за успех. Наравно, уз селектора који не зна "где удара". Није срамота изгубити и не отићи на ЕП. Није трагедија ни ако 20 година не успеваш да се пласираш на ЕП. Трагедија је што ми губимо од много лошијих од себе и што губимо зато што нам савез воде људи без икаквих људских и моралних квалитета и што у репрезентацији играју исти такви (огромна већина). Са таквим савезом и играчима ни Клоп и Гвардиола заједно ништа не би направили а камо ли један у времену и простору изгубљени Тумбаковић. Шкотска је "Ш" класа али играју пуним срцем за своју земљу, гину на терену, зна се ко шта ради и свако свој део обавља до крајњих граница својих могућноисти. С друге стране код нас имате 3-4 умишљене звезде које се као манекени шетају по терену и остале балване од којих нико не зна ни шта ни зашто ради то што ради. Срамно, јадно и бедно.

Traktor

13.11.2020. 15:42

Rodjače, oni godinama 'izvlače' pouke, a i mi sa njima očekujući neočekivano-da igraju za Srbiju, a ne za dobar keš. Ono drugo ne bih pominjao, a to je znaju li ili ne da igraju...