PRELAZNI ROK VEĆ POČEO: Partizan vraća bivšeg kapitena?

Novosti online

10. 11. 2020. u 18:42

JOŠ jedan bivši igrač Partizana mogao bi da se vrati u Humsku. Defanzivac TSC-a Bojan Balaž, koji je ponikao u školi fudbala crno-belih pre nego što je karijeru počeo da gradi u Bačkoj Topoli, mogao bi da pojača konkurenciju na štoperskim pozicijama.

ПРЕЛАЗНИ РОК ВЕЋ ПОЧЕО: Партизан враћа бившег капитена?

Foto: FK Partizan

Balaž je u TSC stigao na leto 2019. godine kada su se crno-beli odrekli obeštećenja u zamenu za 50 odsto od naredne prodaje. Takođe, tada je dogovoreno da se on može po istom principu vratiti u Humsku, bez obeštećenja, ali uz uslov da pola zarade od naredne prodaje ide TSC-u, pa će crno-beli pokušati da ga privole da se vrati na mesto na kom je sve počelo.

Jedan od razloga zbog kog Bojan Balaž figurira kao opcija za jačanje konkurencije u poslednjoj liniji je brojno stanje štopera. U ovom trenutku, treneru Aleksandru Stanojeviću na raspolaganju su Maki Banjak, Igor Vujačić, Svetozar Marković i Bojan Ostojić, s tim što mladom reprezentativcu na kraju sezone ističe pozajmica iz Olimpijakosa (Partizan nema pravo otkupa), dok se iskusnom Užičaninu završava saradnja. Na platnom spisku kluba je i Dušan Lalatović, mada je opšte mišljenje da u prethodnom prelaznom roku angažovani Novosađanin nije kalibar za prvi tim, prenosi Mocartsport.

Bojan Balaž je u Partizanu stasavao pod trenerskom palicom Slađana Šćepovića, a zanimljivo je da je u mlađim kategorijama bio kapiten Strahinji Pavloviću, koji se brzopotezno preko prvog tima probio do Monaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024