GAJIĆ: VELIKA POBEDA! Zvezda se polako bliži cilju (VIDEO)

Novosti online

06. 11. 2020. u 10:48

JEDAN od junaka pobede Crvene zvezde nad Gentom, Milan Gajić, nije krio zadovoljstvo posle druge vezane pobede u Evropi. To je trijumf koji crveno-bele još više približava konačnom cilju - evropskom proleću!

ГАЈИЋ: ВЕЛИКА ПОБЕДА! Звезда се полако ближи циљу (ВИДЕО)

Foto: EPA

- Kao i svaki drugi meč u Evropi, takav je i ovaj bio – izuzetno težak i neizvestan do poslednjeg trenutka. Očekivali smo ovakav meč, Gent ima izuzetne individualce koji su veoma nezgodni i brzi. Iako se atmosfera u javnosti stvorila kao da smo unapred pobedili ovu utakmicu, oni su ipak veoma dobra ekipa, a samim tim i ova pobeda ima još veći značaj. Osvojili smo šest bodova tako da idemo ka krajnjem cilju, a to je prolaz u nokaut fazu Lige Evrope – istakao je Gajić.

Nisu stali fudbaleri srpskog šampiona nijednog trenutka, a priliku za gol imao je i Gajić.

- Otvorio se prostor u jednom momentu i naravno da sam iskoristio priliku da šutiram. Znajući da je teren usled kiše klizaviji, kao i da je golmanu teže da odbrani takve udarce pokušao sam, ali se lopta odbila i nažalost Gobeljić nije uspeo da postigne pogodak. Međutim, to je sada manje bitno. Naše prilike, baš kao i njihove su zaboravljene, a ono što ostaje zauvek je trijumf rezultatom 2:1 za Crvenu zvezdu.

Nema vremena za odmor, jer Zvezdu već u nedelju očekuje nov izazov u Linglong ligi

­ Naš posao je da dajemo maksimum. Sada se okrećemo Superligi i poslednjoj utakmici u ovom mini-ciklusu kada smo imali utakmice na svaka četiri dana. Imamo sada zasluženu pauzu, a kada se i to završi očekuje nas završnica prvog dela sezone. Biće vremena za odmor, kao i za kratko slavlje, pa onda potpuni fokus na meč sa Inđijom – zaključio je defanzivac crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024