ODLIČNO ODMENIO KAŽNJENOG MISTERA - MILOŠEVIĆ ZA "NOVOSTI": Ne bih voleo da se ponovi ovakva situacija!

Z.Ć

30. 10. 2020. u 21:08

SUSPENZIJA se nije osetila. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković mogao je mirno iz VIP lože da gleda meč sa Liberecom i uživa.

ОДЛИЧНО ОДМЕНИО КАЖЊЕНОГ МИСТЕРА - МИЛОШЕВИЋ ЗА НОВОСТИ: Не бих волео да се понови оваква ситуација!

FOTO: N. Paraušić

Njegovi saradnici na klupi na čelu sa prvim pomoćnikom Nebojšom Miloševićem (47), uradili su sve ono što je bilo dogovoreno.

- Priprema je bila uobičajena, kao pred svaku utakmicu tako da to isključenje u Hofenhajmu nije ništa promenilo - ističe za "Novosti" Nebojša Milošević, prvi Stankovićev pomoćnik. 

- Svi mi u stručnom štabu pokušavamo da sprovedemo Stankovićeve ideje. Kao i uvek, analizirali smo protivnika, pripremali taktiku. Do sat i po pre utakmice sa Liberecom, Dejan je bio uz igrače. Nije bio na klupi, to je bila novina za sve nas. Bilo mu je zabranjeno da komunicira sa nama, ali je pre toga sve lepo pripremio, što se videlo od prvog minuta na utakmici.

Milošević se odlično snašao u novoj ulozi, trenerskim poslom se bavi 22 godine.

- Utakmica se razvijala na najbolji način, nije bilo nepredviđenih situacija. Na kraju smo svi bili presrećni, bilo je to lepo veče za sve nas. Ipak, ne bih voleo da se ponovi ovakva situacija. Osećali smo se svi na klupi kao da je Deki sa nama, ali je ipak bolje kada je stvarno tu, sa svojim pozitivnim duhom i energijom.

Stankovićevi trenerski kvaliteti sve više dolaze do izražaja.

- Imao je sjajnu igračku karijeru, ne sumnjam da će je imati i u trenerskom poslu. U prvih devet meseci rada, kod Stankovićeve Zvezde očigledan je značajan pomak. Prvi smo na tabeli sa velikom prednošću, igramo Ligu Evropi. Ko hoće, može da vidi uzlaznu putanju - završio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)