STANKOVIĆ: Tužno je igrati bez navijača, ali cilj je pobeda

Novosti online

28. 10. 2020. u 16:14

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope protiv Libereca da je cilj crveno-belih pobeda, jer samo takav rezultat ostavlja Zvezdu u trci za nokaut fazu drugog po snazi evropskog takmičenja.

СТАНКОВИЋ: Тужно је играти без навијача, али циљ је победа

Foto: M. Vukadinović

Šampion Srbije dočekuje češkog predstavnika u možda odlučujućem meču za evropsko proleće u četvrtak od 18.55 pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić.

"Žao mi je što se navikavamo na ovakav ambijent, nije normalan za fudbal i za sve nas. Velika je šteta videti praznu 'Marakanu'. Osećamo energiju naših navijača. Poznavajući 'Marakanu' dosta je tužno igrati bez navijača, znamo šta sve to nosi, 55.000 ljudi oboji svet, a ne jednu utakmicu".

"Imamo zgusnut raspored i igramo u paklenom ritmu, ali imali smo dovoljno vremena da se odmorimo. Moramo da idemo na pobedu jer glavni cilj je proalz u drugu fazu. Liberec je protiv Genta pokazao da je mnogo disciplinovana ekipa. Ne uživaju mnogo u lepoti, igraju direktno ne zanima ih posed lopte nego pobeda, koju su i ostvarili", rekao je trener crveno-belih i dodao da žali što utakmici neće moći da prisustvuju navijači.

Dodatni hendikep predstavlja odsustvo Gelora Kange, iako je na poslednjem testu bio negativan na koronavirus.

"Po pravilu treba da prođe sedam dana od poslednjeg negativnog nalaza do odobrenja da igra.Žao mi je što je to dva dana kašnjenja i faliće nam mnogo. Iskusan je igrač i mnogo zavisi naša igra od njega. Sigurno bi mi mnogo dobro došao protiv Libereca sa vizijom, sa gol loptom, šutem sa distance... Čekamo ga u nedelju protiv Radnika".

"Fudbal je čudna igra, pobednik se ne zna unapred, ali ćemo sve uraditi da prevagne na našu stranu", zaključio je Stanković konferenciju za medije na stadionu Rajko Mitić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!