VAZURA GRMI: Simović je u poluvremenu primio poziv koji se ne odbija!

Novosti online

18. 10. 2020. u 20:40 >> 20:44

ВАЗУРА ГРМИ: Симовић је у полувремену примио позив који се не одбија!

Miloš Vazura / Foto N. Paraušić

ŽESTOKA reakcija prvog operativca crno-belih zbog penala za Zvezdu

Grmi generalni direktor Partizana Miloš Vazura na glavnog sudiju Novaka Simovića posle 163. večitog derbija, tvrdeći da je arbitar iz Lovćenca radio po nalogu i teško oštetio crno-bele kada je dosudio jedanaesterac za goste u smiraj utakmice.

Vazura je ironočno čestitao Simoviću na obaveljnom poslu, ali ne samo njemu.

"Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaeeterca je dosuđen nepostojeći kormer, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku. Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je takođe bilo očigledno. Očito je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu", rekao je Miloš Vazura za Telegraf.

Iz tabora kluba iz Humske su sigurno ljuti i zbog toga što smatraju da penalo nije prethodio korner koji je sudio Novak Simović.

(TELEGRAF) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Opaki Is Back

18.10.2020. 21:56

Jao, opet ovaj... Pa dokle bre vise? Kad ćete pošteno da priznate bilo koji poraz u bilo kom sportu? Tada, kada prihvatite poraz, čestitate protivniku, i jednostavno priznate da je bio bolji, zasluzicete poštovanje i svojih i protivnickih navijača. Do tada, pišite saopštenja