LALATOVIĆ EUFORIČAN: Pokazali smo da smo među najboljima u Srbiji

Beta

28. 09. 2020. u 19:50

TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas, nakon pobede protiv Inđije, da je njegova ekipa pokazala da je trenutno među najboljim ekipama u Srbiji.

ЛАЛАТОВИЋ ЕУФОРИЧАН: Показали смо да смо међу најбољима у Србији

Foto: N. Karlić

"Inđija je kvalitetan protivnik, koji ima sjajne pojedince i koga nikada nije lako pobediti. Pred ovaj meč sam bio uplašen samo iz razloga što smo pre četiri dana odigrali 120 minuta, putovali i došli u pet ujutro, pa su igrači stvarno bili umorni", rekao je Lalatović, prenosi klub.

"Međutim, još jednom smo pokazali da ono što smo pružili u Liježu predstavlja pravi pokazatelj naše snage, te da smo trenutno među najboljim ekipama u Srbiji. To pokazuje i mesto na tabeli, jer smo trenutno treći, a i osvajači smo Kupa", dodao je Lalatović.

Vojvodina je danas pobedila Inđiju sa 0:2, u devetom kolu Super lige Srbije, a strelci su bili Petar Bojić i Nemanja Čović. Novosadski tim je u prvih devet kola upisao šest pobeda, dva remija i samo jedan poraz.

"Teško je ponoviti dve uspešne sezone sa istim igračima, ali oni pokazuju da su s pravom tu gde jesu i ja sam jako ponosan na njih. Zadovoljan sam i sa igračima koji su ušli sa klupe, jer su opet preokrenuli rezultat i drago mi je zbog toga što je moj stručni štab, na čelu sa mnom, opet doneo dobre odluke po pitanju izmena", rekao je Lalatović i dodao da Inđija zaslužuje da ostane u Super ligi.

Lalatović je svestan da njegovu ekipu u sledećem kolu očekuje izuzetno teško gostovanje Novom Pazaru.

"Novi Pazar je domaći tim i tamo je jako teško uzeti bodove, a kod kuće su pobedili čak i Partizan. Međutim, nisam bio toliko fokusiran na njih, jer sam više razmišljao o ovoj utakmici, pred koju sam osećao strah zbog putovanja i toga što smo se 'pokidali' protiv Standarda. Apsolutno verujem u svoj tim i zadovoljan sam kako smo odigrali i prvo i drugo poluvreme", rekao je Lalatović.

Pobeda protiv Inđije je ukupno 58. trijumf za Nenada Lalatovića na klupi Vojvodine, koju je, računajući oba mandata, do sada predvodio na 98 utakmica.

Na taj način, on je po broju pobeda sustigao legendarnog Branka Stankovića, koji je sa Vojvodinom takođe ostvario 58 pobeda, ali na 140 utakmica.

Više pobeda od Lalatovića na klupi Vojvodine ima samo Gustav Lehner, koji je na 131 meču ostvario 61 trijumf.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)