"I GROBARI SU ME ISPOŠTOVALI": Lalatović zbog jedne rečenice postao APSOLUTNI HIT na Internetu (VIDEO)

Promo

25. 09. 2020. u 14:00

DA li ste pogledali najnoviju reklamu kladionice Meridian? Ako još uvek niste, obavezno to ispravite jer će vas oduševiti!

И ГРОБАРИ СУ МЕ ИСПОШТОВАЛИ: Лалатовић због једне реченице постао АПСОЛУТНИ ХИТ на Интернету (ВИДЕО)

FOTO: Meridian

Kako se mnoge kladionice u poslednje vreme utrkuju koja će imati zanimljivu reklamu, nema sumnje da je Meridianbet izazvao najviše pažnje. Kako zbog aktera, tako i zbog samog toka koji je veoma dinamičan, ali i šaljivih izjava pojedinaca.

FOTO: Meridian

Između ostalog, jedan od glavnih učesnika u ovom projektu bio je i trener FK Vojvodina Nenad Lalatović. Poznati stručnjak je zbog rečenice „čak su me i Grobari ispoštovali“ postao apsolutnni hit na Internetu.

Pored njega, pojavljuju se još i MMA borac Vaso Bakočević, prelepa pevačica Milica Todorović, kao i atraktivna Sandra Afrika u ulozi konobarica. A kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Inače, Lalatović je ceo svoj honorar od snimanja reklame za kladionicu Meridian odlučio da iskoristi za više nego plemeniti cilj – materijalno je pomogao četiri višečlane porodice sa kojima je odrastao i u čijem je društvu delio svoje prve fudbalske korake i uspehe pre nego što je postao levi bek koga zna cela Srbija.

Humani gest još jedan je dokaz da Lalatović nije samo pobednik na terenu, već i van njega.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!