STO BAKLJI ZA VEK POSTOJANJA: Na impozantan način obeležili jubilej kluba! (VIDEO)

I.M.

21. 09. 2020. u 18:23 >> 18:44

NAJVATRENIJE pristalice FK „Vlasina“, prošle subote u večernjim časovima, bakljadom su obeležili veliki jubilej ovog fudbalskog kluba.

СТО БАКЉИ ЗА ВЕК ПОСТОЈАЊА: На импозантан начин обележили јубилеј клуба! (ВИДЕО)

FOTO: IM

Povodom veka postojanja FK „Vlasina“, kod brane u centru Vlasotinca, simbolično je zasvetlelo stotinu baklji, sa željom da klub sa Rosulje u svojoj slavljeničkoj godini obezbedi plasman u Prvu ligu Srbije. 

Nakon osam odigranih kola u Srpskoj ligi Istok fudbaleri „Vlasine“ dele prvo mesto sa ekipom „Radničkog“ iz Svilajnca, a u nedelju su slavili pobedu nad fudbalerima „Jedinstva“ iz Paraćina, rezultatom 1:0. Pobednički gol je postigao Zoran Šćepanović u 87. minutu – iz penala.    

Vlasotinčani su u dosadašnjem delu prvenstva zabeležili čak sedam pobeda i jedan nerešeni rezultat, sa svega dva primljena gola. Ljubitelji fudbala u Vlasotincu se nadaju da će se ovakav trend nastaviti kako bi naredne sezone „Vlasinu“ gledali u višem rangu takmičenja.

Ovaj fudbalski klub je u prethodne tri godine prešao put od borbe za opstanak u Zoni Jug do standardnog člana Srpske lige. Na tom putu, sa ambicijom da postanu učesnik Prve lige Srbije, igrače i upravu podržavaju lokalna samouprava, brojne pristalice i sponzori. 

Stotinu baklji za 100 godina postojanja

Najvatrenije pristalice FK „Vlasina“, prošle subote u večernjim časovima, bakljadom su obeležili veliki jubilej ovog fudbalskog kluba.

Posted by Novosti sport on Monday, September 21, 2020

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)