SLAVILA U UTAKMICI ŽIVOTA: Supruga fudbalera Intera Rađe Naingolana pobedila rak!

Novosti online

18. 09. 2020. u 20:06

NIŠTA na svetu ne može da bude teško kada uz sebe imate bezrezervnu podršku. Belgijski fudbaler Rađa Naingolan je pravi dokaz za to.

СЛАВИЛА У УТАКМИЦИ ЖИВОТА: Супруга фудбалера Интера Рађе Наинголана победила рак!

FOTO: EPA

Belgijanac je pre godinu dana objavio vest da je njegova supruga Klaudija obolela od raka. Vezista je ljubav stavio na prvo mesto, odrekao se borbe za titulu sa Interom, i odlučio da se vrati na Sardiniju kako bi u teškom trenkutku bio uz klaudiju. 


Nastupao je na pozajmici u Kaljariju. Ona se upustila u zastrašujuću borbu života, a sve vreme dok je bila na hemoterapiji uz sebe je imala belgijanskog fudbalera.

Naingolan joj je asistirao u utakmici života, a ona je nakon godinu dana postigla gol koji će biti prekretnica u njenom životu - pobedila je rak! 

U presudnom trenutku, kada je Italiju pogodio korona virus, Klaudija je zbog hemoterapije imala slabiji imunitet, bila je primorana da izbegavala odlaske u bolnice. Dok je sam fudbaler je u jednom trenutku izjavio da se plaši da supruzi ne prenese koronavirus dok je u delikatnom stanju, te da je preuzeo dodatne mere kako se to ne bi dogodilo.

Klaudija je svojevremeno u izjavi medijima govorila o tome koliko joj borba protiv raka teško pada. 

"Budim se svako jutro, shvatam da živim u noćnoj mori. Od danas krećem novo poglavlje u svom životu... Hemoterapiju, ko bi rekao da će se Klaudija prvi put u životu plašiti nečega... Strahujem da započnem novi dan... Posle mnogo suza  vreme je da se borim sa ovom ružnom zveri", poručila je Klaudija. 

Ona je od samog početka isticala važnost podrške koju je dobijala od svoje porodice. 

"Svim srcem sam zahvalna celoj mojoj porodici, mojim prijateljima... Svima koji su mi pomogli da mi prvi meseci prođu na najbolji mogući način. Hvala na snazi koju mi dajete, hvala što trpite moje promene raspoloženja", govorila je supruga fudbalera Intera. 

Nema sumnje da joj je u utakmici života porodica bila velika podrška, a sada je vreme za drugo poglavlje. 

Rađa i Klaudija su u braku od 2011. godine, imaju ćerku Aišu. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a