SMILJANIĆ PRED SFINTUL: srećan sam kada vidim da Partizan igra atraktivno

Beta

16. 09. 2020. u 15:00

FUDBALER Partizana Milan Smiljanić očekuje tešku utakmicu u Moldaviji.

СМИЉАНИЋ ПРЕД СФИНТУЛ: срећан сам када видим да Партизан игра атрактивно

foto: M. V.

Međutim, nema predaje - njegova ekipa ide da pobedi Sfintul u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Idemo da pobedimo. Znamo da će biti teška utakmica, Moldavci su sami po sebi tvrd orah. Očekujem jaku utakmicu, najbitnije je da prođemo, nije bitna ni lepršava igra, ni mnogo golova, već da prođemo. Oni su nepoznanica, moramo da se prilagodimo, igra se jedna utakmica, nemamo pravo na grešku - rekao je Smiljanić, preneo je Partizan.

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Moldaviju, gde će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Sfintula, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Smiljanić je rekao da je protivnik dobro analiziran, ali da njegova ekipa mora da vodi računa "o prljavoj igri".

- Mi smo spremni na to, trener nam je pokazao neke stvari koje bi trebalo da primenimo. Biće samo 90 minuta, moramo da pokažemo šta najbolje znamo - dodao je on.

Govoreći o igri sa dva napadača, Smiljanić je rekao da je Partizan kroz celu istoriju igrao napadački fudbal.

- Mnogo sam srećan kada vidim da Partizan igra atraktivno. Mi smo i prošle godine igrali tako, ali nismo osvojili titulu. Evropa nam je mnogo bitna, ali i prvenstvo, ne znam koliko je atraktivno, ali moramo da osvojimo titulu kako znamo i umemo - naveo je Smiljanić.

Desni bek Aleksandar Miljković rekao je da crno-beli kao favoriti ulaze u utakmicu.

- Spremili smo utakmicu, gledali šta nas čeka. Jedna je utakmica, svesni smo toga, kao favoriti ulazimo u meč. Gledao sam njihovi prvu utakmicu protiv Šahtjora iz Soligorska, Sfintul je 'prljava' ekipa, očekuje nas fajterska utakmica. Ne znam u kakvom stanju je teren, ali na sve smo spremni. Na terenu ćemo najbolje da pričamo, tamo se sve vidi - naveo je Miljković.

Napadač Partizana Bojan Matić rekao je da Sfintul igra grub fudbal, ali i da njegova ekipa mora da obrati pažnju na prekide, jer joj tu preti najveća opasnost.

- Mi smo Partizan, kvalitetnija i bolja ekipa, a sutra imamo 90 minuta da to dokažemo. Uvek sam optimista, verujem u saigrače, jedva čekam da počne, a ko god da izađe na teren pružiće maksimum - naveo je Matić.


Zapratite Novosti sprot na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)