ČINI se na prvi pogled da je Marko Docić doživeo tešku povredu.

Miki

11.09.2020. 21:15

Udarac sigurno nije bio nameran. Sanogo je išao i udario prvo loptu a potom je nažalost udario Docića, koji je zakasnio da udari loptu. Navijačke strasti pojedinih mogu da pišu šta god hoće ali sudija je najispravnije postupio. Kaznio Sanoga žutim kartonom zbog nepažnje. Dociću želim brz oporavak!

SRBA

12.09.2020. 01:23

@Jovan - U proslom kolu je Boaci divljacki povredio golmana i dobio samo zuti iako je jasno po pravilima morao biti iskljucen. Da se to desilo mozda ovaj divljak ne bi danas polomio nogu decku. Ali znamo za koga se igra ovo prvenstvo i kako se u toj nameri sudi od prvog kola. Posle napadajte one koji dizu glas protiv neregularnog prvenstva u javnosti.

Ivan

12.09.2020. 00:57

@Simo Step - Nije imao nameru ali je bio totalno neoprezan i zasluzio je crveni karton jer je ovo start koji direktno ugrozava zdravlje igraca.

Krstivoj

11.09.2020. 23:21

Sanoga je unutrašnjim delom stopala udario loptu Do povrede je došlo spletom okolnosti možda je sudija mogao dati i crveni karton Sanogu ali samo zato što je došlo do teže povrede kapitena Čukaričkog. Start Sanoge nije bio divljački ovde nije bio start đonom došlo je do spleta nesrećnih okolnosti da je posle kontakta sa loptom noga završila na kolenu Docića.

bigserb

12.09.2020. 00:56

Svako ko se imalo razume u fudbal je svestan da ovo nije bilo namerno, jer su obojica krenuli ka lopti, Sanogo je stigao prvi, izbio loptu, a nastavak je cista sportska nesreca bez ikakve namere! Ovo nikako ne moze biti kaznjeno crvenim kartonom, jer je svojoj povredi doprineo i sam igrac koji je nesmotreno podmetnuo nogu, iako nije stigao do lopte, ponekad treba misliti gde se gura noga ili glava!

znik

12.09.2020. 01:54

I sta sad? Svo negiranje pad u vodu .....faulovi nesvirani ( za pertizan ) zvezdi igrac potpuno svesno ulazi u start da slomije nogu coveku i FSS? Terza? Sudije ? .....

Mrzim latinicu

12.09.2020. 21:54

За овакве стартове само звездини играчи не добијају црвени картон. За овакав старт треба увести казну забране играња до краја првенства, можда и јачу.