RONALDO POSLE GOLA ZA ISTORIJU: Žao mi je što nije bilo navijača, volim kad mi zvižde

Novosti online

09. 09. 2020. u 12:06

KRISTIJANO Ronaldo je po ko zna koji put u karijeri pokazao da se radi o istinskom majstoru fudbala.

РОНАЛДО ПОСЛЕ ГОЛА ЗА ИСТОРИЈУ: Жао ми је што није било навијача, волим кад ми звижде

Foto: EPA-EFE/ Janerik Henriksson/TT

Portugalija je pobedila Švedsku sa 2:0 u Solni, predgrađu Stokholma, a igrač Juvantusa je ponovo ispisao istoruju fudbala.

On je postao prvi Evropljanin koji je postigao 100 i više golova za reprezentaciju. Impresivan učinak Ronalda zaista.

Pogodak je bio malo je reći fanstastičan. Slobodan udarac je bio sa 25 metara, a Ronaldo je odlično tukao i pogodio rašlje za 100. gol u nacionalnoj selekciji.

Proslavio ga je na sebi svojstven način. Visoki skok, okret i prizemljenje sa raširenim rukama. Majstor fudbala iz Madeire je istakao da mu je žao što nije bilo publike na "Friends Areni".

- Kada igram u gostima volim da mi zvižde, jer mi to daje snagu. Zato su mi nedostajali protivnički navijači, ali zdravlje je važnije od svega i ako zbog korone ne smemo da igramo pred pubčlikom, onda to nažalost mora da bude tako - rekao je Ronaldo.

Podsetimo, Portugalija posle dva kola u novoj sezoni Lige nacija ima dve pobede i maksimalnih šest bodova, dok je prošle godine trijumfovala u ovom takmičenju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba