PORAZ u Novom Sadu upalio je alarm u Humskoj 1, pa će se u ponedeljak ujutru klub obratiti javnosti.

Boze svasta

30.08.2020. 23:36

Е стварно да не поверујеш.Партизановац сам што се каже од рођења али реално немамо тим уназад десет можда и петнаест година.Ја не знам шта се бусају?Ако ће поштено да се игра са оваквом игром и приступом реално је неко пето,шесто место на табели.

tadija64ZEMUN

30.08.2020. 23:49

sportsku,pogotovo fudbalsku javnost zanima,sa kojim komentarima ce izaci i koja ce obrazlozenja dati,da li ce opet vikati"drz'te lopova" i iza toga skrivati svoje neznanje i nemoc

INDIREKTNO

31.08.2020. 00:21

Kakav trener takvi i igrači. Ovakvom siledžijskom ponašanju Save Miloševića i Sume nije mesto ni na tribinama a pogotovu na terenu. I pogotovo zato što je Drinčić zaslužni Partizanovac.Napucavanje u ruku Partizanovog igrača u kaznenom prostoru potpuno je ista situacija kao kod penala koji je sviran za Partizan u kvalifikacijama za ligu Evrope, a i druga sporna situacija je za diskusiju, tako da samo Vojvodina može da se žali da je oštećena. Ako neko misli da drekom ,saopštenjima i šutiranjem mikrofona može da podigne Partizan, neka mu je na čast.

Dušan

31.08.2020. 08:35

@INDIREKTNO - E moj gospodine napucavanje u ruku je potpuno identično onom napucavanju protiv Proeltera kada su sve branili sudiju koji nije svirao penal. pročitaj pravila fudbalske igre. Inače kada smo kod sile sasvim se jasno vidi na snimku da Drinčić prvi udara laktom sumu. Šta je očekivao da mu ovaj ne vrati. Crveni su zaslužila obojica. Prodor Sadika i faul nad njim kada je imao otvoren put ka golu je toliko očigledan da nemam reči. Ko je dobio utakmicu na silu uz pomoć delilaca nepravde sasvim je jasno.

KIR SRBIN

31.08.2020. 10:55

@Dušan - @ Dušan А директно је пропорционалан оном напуцавању против Летонаца, када сте ничим изазвани добили пенал, дали гол и прошли даље.

Trikac

31.08.2020. 02:38

Ijaooooooooo...sa'ce pet da prete da izadju iz lige, pa da vraćaju pasoše, pa ta tuže Zvezdu u Strazburu...osećam, bićse plakanja i suza onoliko...

posmatrac iz daleka

31.08.2020. 09:19

Treba da se zali na sudiju sto mu je dao samo ceveni karton za kratkotrajno zadrzavanja i upadanje na teren za vereme utakmice. A bacenje flasa se ne racuna jer je bila polupuna (poluprazna) a jos i od plastike. Kojih ima skoro na svakom mestu u nasoj Srbiji. Neke su poluprazne a neke bas prazne. Prazne flase !!!