SPORTISTI SLUŠALI ŽENE, A ONDA SE UHVATILI ZA GLAVU: Silva izigrao Lacio, Zinčenko se izvinjavao Gvardioli zbog pisanja svoje supruge

Đ. S.

26. 08. 2020. u 12:25

IZREKA da se iza svakog muškarca krije jaka žena, ovog leta bi mogla malo da promeni i značenje.

СПОРТИСТИ СЛУШАЛИ ЖЕНЕ, А ОНДА СЕ УХВАТИЛИ ЗА ГЛАВУ: Силва изиграо Лацио, Зинченко се извињавао Гвардиоли због писања своје супруге

Foto: Instagram

Pogotovo u fudbalu, ako se pogledaju sveži primeri Davida Silve i Oleksandra Zinčenka, kojima su pripadnice lepšeg pola u velikoj meri uticale na izbor budućeg kluba, ali i status u trenutnom.

Zinčenku će se stolica sigurno zadrmati u Mančester sitiju posle izjava njegove supruge Vlade Sedan, koja je bez dlake na jeziku kritikovala Pepa Gvardiolu i njegovu taktiku u porazu od Liona u četvrtfinalu Lige šampiona.

- Možda će mi Zinčenko zabraniti, ali da budem blaga i trudeći se da ne psujem, ovo je kompletno Gvardiolina krivica. Praviti neku eksperimentalnu taktiku Sitija je propast - napisala je Vlada u svojoj kolumni na jednom ukrajinskom portalu.

ZBOG VANDE NE IGRA ZA A TIM

VEZA Maura Ikardija i Vande Nare (na slici) je jedna od najpoznatijih u svetu fudbala, a verovatno i razlog zbog čega je napadač PSŽ odigrao samo osam utakmica za Argentinu. Pošto je Ikardi Vandu "ukrao" od sunarodnika i prijatelja Maksija Lopeza, često se pisalo da ga u svlačionici "gaučosa" zbog toga uopšte ne simpatišu, pa selektori iz tog razloga ne žele da ga zovu.

Cela zbrka je uslovila i Zinčenka da se oglasi zvaničnim saopštenjem u kojem navodi da je njegova žena postupila u svojstvu razočaranog navijača a ne novinara, što joj je zanimanje. Za verovali ili ne rubriku je podatak da je bio prinuđen da ga napiše na dan venčanja.

U slučaju Silve, supruga je imala veliku ulogu u odabiru Sosijedada kao narednog kluba. Međutim, ništa tu ne bi bilo čudno da se španski vezista pre toga nije sve dogovorio sa Lacijom. I dok se čekao potpis u odajama rimskog kluba, Silva je u poslednji čas promenio odluku pod uticajem lepše polovine i žargonski rečeno "ispalio" Lacio. Rimljani su poručili da je David veliki igrač, ali loš čovek.

Još jedan primer je ovog leta ipak obradovao sve navijače Crvene zvezde. Da nije bilo rasističkih komentara Tee Katai na društvenim mrežama, njen suprug Aleksandar bi verovatno i dalje bio član El-Ej Galaksija, a ne adut crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa