„TIP” OD FRANCUSKE DO UKRAJINE: Od ovog vikenda u ponudi devet novih liga za tipovanje

Novosti online

22. 08. 2020. u 11:05

Stefan Mitrović, kapiten Strazbura, specijalno za „Tip“

„ТИП” ОД ФРАНЦУСКЕ ДО УКРАЈИНЕ: Од овог викенда у понуди девет нових лига за типовање

Stefan Mitrović / Foto M. Vukadinović

LIL – REN GG

Lil se pojačao, ali teško će mu se već u prvom nastupu to isplatiti. Ren čeka svoje istorijsko učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, i kao takav, sigurno mu neće ostati dužan.

MONAKO – REMS 1X&3+

Monako se posle mršave sezone odlučio na korenite promene. Angažovao je novog trenera Nika Kovača, kao i direktora, a promenjen je i igrački kadar. Mnogi su na transfer listi, pa će kod Kovača morati da grizu kako bi zadržali posao. Rems u odbrani igra čvrsto, ali je najboljeg defanzivca prodao Monaku, i sada bi taj posao mogao da mu se vrati kao bumerang.

DIŽON – ANŽE X2

Anže je mali klub, ali se u struci ističe dobrim radom. Ne prođe sezona, a da ne izbaci nekog vanserijskog igrača. Ovih dana oba beka su od Liverpula i Mančester Sitija dobila milionske ponude. Anže teško može da ih zadrži, ali dok ne utanače transfere, sigurno će bar u defanzivi biti čvrst orah mnogim rivalima.

LORIJEN – STRAZBUR -

Lorijen se posle nekoliko sušnih sezona vratio u elitu. Sigurno mu neće nedostajati motiva u okršaju sa mojim Strazburom.

NIM – BREST 3+

Brest bi želeo da ponovi prošlu sezonu, koju je završio bez trzavica. Sa druge strane, Nim je srećno zadržao status prvoligaša. Promenio je trenera, ali sumnjam da će to da bude dovoljno.

NICA – LANS 1

Nica ima novog gazdu, koji je voljan da ulaže u pojačanja. Mislim da će finansijsku moć pokazati u finišu prelaznog roka, kada će da angažuje nekog igrača svetske klase. Nica je i sa ovim sastavom bolja od Lansa, koji je za prosečnog igrača Udinezea izdvojio čak deset miliona evra.

ŽELjKO LjUBENOVIĆ, BIVŠI FUDBALER ZORJE: Desna hoće da nam se sveti

Nerešeno je u poslednjem kolu prošlog prvenstva završen okršaj moje Zorje sa Desnom (1:1), koja je pobedom mogla da nas pretekne na trećem mestu. Osvojili smo slađi bod, i plasirali se direktno u Ligu Evrope, a oni su morali u kvalifikacije. Sudaramo se već u prvom kolu, što je za fudbalere Desne idealna prilika da nam se osvete. Dvoznaku na našem meču priključio bih i čistog keca na pobedu Aleksandrije protiv Mariupolja.

UKRAJINA 1

Lavov – Minaj X

DESNA – ZORJA 1X

ALEKSANDRIJA – MARIUPOLJ 1

Ingulets – Dnjepar X2

Vorskla – Ruh 1

Aleksandrija je zadržala tim od prošle sezone, u kojoj je većinu bodova osvojila baš na svom terenu. Za očekivati je da u istom maniru otvori novi šampionat protiv rivala koji je nedavno promenio trenera i dobar deo ekipe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati