STANKOVIĆ: Kroz ovakve mečeve se osvaja titula

Novosti online

21. 08. 2020. u 21:18

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su Proleter u Novom Sadu sa 1:0 u 5. kolu Superlige Srbije.

СТАНКОВИЋ: Кроз овакве мечеве се осваја титула

Foto: M. Vukadinović

Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio zadovoljan posle teško izvojevane pobede na "Karađorđu" golom El Farua Bena u 77. minutu.

- Imamo mnogo utakmica u poslednje vreme i to se moglo primetiti u prvom poluvremenu. Bilo je vruće, protivnik je pružio dobar otpor, ali nismo gubili ideju o pobedi i ostali smo koncentrisani čitav meč. Prihvatam greške iz prvog poluvremena, ali u nastavku smo zaista bili dobri. Napravljene su prave izmene i uspostavljen je jak ritam. Ne može svaka utakmica da se pobeđuje ubedljivo. Bitna su tri boda. Kroz ovakve utakmice se raste i osvaja titula. Kada je teško, svi se skupimo i pobedimo - rekao je Stanković.

Napadač sa Komoriskih Ostrva je raspoložen na startu sezone. Več je postigao šest golova.

- Ne treba trošiti reči o njemu. Samo da je živ i zdrav. Pravi stranac, posvećen klubu i obavezama. Malo se umorio danas, nadam se da nije nešto ozbiljnije sa ložom koja ga je mučila i tokom priprema. Sve u svemu, stojim iza toga što sam rekao i po dolasku u klub - pobede su penicilin za sve, sad idemo dobro da odmorimo i da se spremimo za Tiranu - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Zvezda u glavnom gradu Albanije gostuje u utorak od 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!