BARSA KUPUJE U INTERU: Katalonci spremni na veliku razmenu igrača

Novosti online

19. 08. 2020. u 17:06

BARSELONA sprema veliki remont za narednu sezonu. Ova je svakako za zaborav jer je okončana bez ijednog trofeja.

БАРСА КУПУЈЕ У ИНТЕРУ: Каталонци спремни на велику размену играча

Foto AP

Prvi je cenu platio trener Kike Setijen. Na njegovo mesto je postavljen legendarni Holanđanin Ronald Kuman od koga se očekuje da Katalonce vrati u sam vrh evropskog fudbala.

Težak zadatak je pred njim. Ipak, predsednik Đozep Bartomeu i Kuman u renoviranje ekipe žele da krenu od napada, pošto je velika njihova želja Lautaro Martinez.

Mladi napadač Intera je prema rečima prvog čoveka kluba sa "Nou Kampa" prva i najveća želja u predstojećem prelaznom roku.

- Bili smo u pregovorima sa Interom, ali je sve stalo kada se fudbalska sezona nastavila. Razgovaraćemo s novim trenerom ako Lautaro bude u njegovoj viziji, pokušaćemo da ga dovedemo. Najbitnije je da trener kaže: Da! - rekao je Bartomeu.

Cena za Argentinca je prevosoka za Barselonu - ona iznosi 100.000.000 evra. Ipak, Katalonci su ponudili razmenu igrača "neroazurima".

Italijanski mediji navode da Kuman želi Lautara, a da bi u drugom smeru mogli da odu do sada nedodirljivi Luis Suarez ili Serhio Buskec, s tim da bi Barselona dala i neki novac klubu sa "Đuzepe Meace".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Aleksandar Mitrović ide na Evropsko prvenstvo!