ŠĆEPOVIĆ DEMANTUJE PRIČE O HOSPITALIZACIJI: Ma kakva korona, kakva bolnica?!

M. Blažić

13. 08. 2020. u 20:51

TURSKI mediji su započeli "dramu", pojedini srpski je dodatno podgrejali sa naznakom da je Marko Šćepović posle pozitivnog testa na koronu hitno prebačen u bolnicu, a u svemu tome nema ni - trunke istine!

ШЋЕПОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ПРИЧЕ О ХОСПИТАЛИЗАЦИЈИ: Ма каква корона, каква болница?!

Foto: EPA-EFE/TIBOR ILLYES

Nekadašnji igrač Partizana, Olimpijakosa, Videotona, a odskoro napadač tajlandskog Burirama, već prvom porukom posle javljanja za "Novosti" otklonio je svaku dilemu oko istinitosti informacije koje su plasirane sa Bosfora.

- Trčim na traci, javljam se za pola sata...

Tako je i bilo, Marko vedar i nasmejan kao i obično, znao je razlog poziva, ali isto tako i "odakle vetar duva".

- U izolaciji sam od dolaska u Tajland. Dvonedeljni period propisan za boravak isključivo u kućnom ambijentu mi ističe u nedelju, pa ću onda biti u situaciji da se bolje upoznam sa svime što me okružuje u novoj sredini.

Turci pišu, Srbi prenose...

- Sve znam i znam kako je cela zbrka nastala. Neki Turčin je objavio na "Instagramu" da imam koronu i da sam hospitalizovan. I ne samo to, napisao je da su od korone bolesni i moj otac Slađan, kao i brat Stefan. Dovoljno je samo logično razmisliti i shvatiti koliko to nema veze sa realnošću. Brat je u Japanu, otac u Beogradu, a ja sam u Tajlandu. Nemam koronu, niti iko od mojih, sve je u najboljem redu.

STEFANU DOBRO U JAPANU

BRAT Stefan je u Aziju stigao sedam meseci ranije, od januara je član japanskog drugoligaša Mačide Zelvije.

- Imao je problema sa kolenom u poslednje vreme, sada je sve u redu i počeo je da igra. Dobro mu je u Japanu, nema primedaba - smeje se Marko.

Prvi utisci o novoj sredini logično još nisu iskristalisani imajući u vidu da je od dolaska Šćepović izolovan u kućnom ambijentu.

- Znam da se radi o odlično organizovanom klubu koji je konstantno u borbi za najviši plasman. Ranije je tu trener bio Ranko Popović, a sada je Božidar Bandović. Verujem da ću brzo uspeti da se adaptiram na potpuno novi način života i drugačije fudbalske uslove.

Aklimatizacija će biti lakša uz još jednog igrača sa ovih prostora.

- Uz mene, tu je i hrvatski internacionalac Renato Kelić, koji je svojevremeno igrao u Puškaš akademiji i tri godine za rumunsku Krajovu.

Po izlasku iz karantina Šćepović će se odmah priključiti pripremama tima za novu sezonu.

- Počinjemo gostovanjem 13. septembra i koliko znam u početku neće biti publike na tribinama i pored činjenice da Tajland ne spada u grupu rizičnih zemalja. Koliko čujem, dogode se dva-tri slučaja dnevno i to su uglavnom ljudi koji dolaze sa strane. Fascinantno zvuči podatak da u zemlji od 80 miliona stanovnika već dugo nije bilo preminulih od korone - zaključio je potpuno zdravi Marko Šćepović iz kućne izolacije kojoj "ističe rok trajanja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri